ha ha a felhasználási idővel osztjuk az árat, mind egyforma...
Az akksit töltögetni kell azt kész. Mindíg toppon kell lennie, és akkor 5-6 év is garantált lehet.
Mar csak mert en eddigi gepeszmernok tudasom alapjan nem sok zseles indito akkut lattam. Vannak ugyan emberek, akik az atitatott gondozasmentes akkut zselesnek nevezik, de termeszetesen az nem igazan az
Mar csak azert kerdezem, mert az igazi zseles akku egy picivel masabb toltest igenyel
)
de ellehet rajta karikázni
Régen foglakoztam már az akkuk kérdésével, de kedvedért előszedem a régi könyveim, bár azok már csak versenyképesek egy mai friss tudással. Lépést nem tartottam a korral, nem volt rá szükségem, igaz sosem gépészkedtem...
A spirálcellásat speciel a hirtelen lökésszerű áramleadásokhoz előszerettel használják ( nagy teljesítményű zene az autóban, a basszushoz).
Motorkerékpár akku terén tanácstalanabb vagyok, ezért is kértem kis segítséget, de inkább konkrét márkára ( tapasztalatak alapján) és nem túl drága helyre gondoltam.
A zselésítettet azért tartom fontosnak, mert esetleges dőlés esetén nem mar a sav össze vissza mindent.
A gondozásmentesség az olcsóbb kategóriában csak parasztvakítás, az autó akksiknál legalábbis ez van.