Sziasztok!Segítségeteket kérném,szeretnék egy FZ6ost venni,előzővel sajna balesetem volt,tudna valaki egy szakavatott emberkét aki eljönne velem mocit nézni?
Bocsánat az Off-ért, de szerintem megér egy misét a következő téma.
Tegnapi napon Bösztörpusztán voltam, a Magyarok Szövetsége rendezvényén. Ez egy hatalmas területen elhelyezkedő ( kb. 3 órás séta) hagyományőrző, magyar énképet erősítő, múltat és történelmet ( nem a hamisítottat!) megismertető rendezvény, vásár, valamint előadás sorozat.
/ Gondolom sokatoknak ismert, de hátha valakinek még új.../
Délelőtt 11 órakor már 50.000 látogató volt, délutánra meg szerintem 150.000 fő körül lehetett.
A háromnapos rendezvény fő napja a szombat volt, és nagyon-nagyon megérte ott lenni.
Nézegessétek a képeket, és jövőre találkozzunk Bösztörpusztán!
Én nagyon sokat kerestem,mire ezt megvettem. Megnéztem vagy 70-80 darabot mindenhol. Nekem ez volt a fejemre passzent, ugyhogy ezt kellett megvenni.
1. Napszemcsi nem zörög (belső kialakítású, sztem sem tud zajos lenni) városbanmeleg időben csak ez van lenn.
2. Nagyon jól szabályozható a szellőzés.
3. Nekem nem nehéz, de mondjuk van hozzá vállam meg nyakizmom Elég kényelmes sztem
4. Minőségi kivitelezés
5. A gyorscsatt tényleg praktikus
6. Valoban a felvétel az elég kinlódás,de ha fenn van már nem gáz. Tart ahol kell neki, de kényelmes
7. Sztem elég csendes is.
Nem baj, ha jobban tűri a meleget az olaj. mentünk tavaly olyan hőségben, hogy 120-nál autópályán bekapcsolt a ventillátor. Gondolom ez már elég extrém hőterhelés volt a motornak.
Az írás szerint is higabbat raktam bele a 20W helyett 10W-t, és full szintet ásványi helyett, ettől hidegen jól kent. Ez jó nem? Az 50 helyett 60 került ami ugye a meleg stabilitás növekedésével jár, ami a léghűtésesre saccolt 100C fok feletti üzemi hőmérsékletnél lett volna indokolt (125C foknál 6 cSt, mert a 40-es lenne 3 cSt), ami aztán mint kiderült nem jelentkezett.. (Mondjuk volt olajhűtője )
Kitűnő írások! Mondjuk a 10W-60-as olajat a gyári 20W-50 helyett használtam, nem tudván hogy nem melegszik a léghűtéses 100C fok fölé.. Aztán úgy maradt amikor már órám is volt, és az olaj is jónak minősült.
Ezek alapján a Fazerbe lehet 5W-40-et teszek
Például a páratartalom, a légnyomás, ellenszél, a sugárzott környezeti hő... , de ne menjünk ebbe bele mert felesleges. közelítsünk máshonnan. Gondold át mitől melegszik az olaj! Jelen esetben még a hűtésben sem vesz részt jelentős mértékben.
Ami olajat Karu ajánlott bele az szerintem is jobb. Egyértelműen, de nem úgy fog jelentkezni, hogy kevésbé melegszik az olajad. Ha nekem nem hiszel, kérdezz meg másik, megfeleló végzettségű embert...
biztos én vagyok a gyengeelméjű, de kérlek segíts: közel azonos kinti hőmérséklet (+/- 3 fok), azonos útszakasz, azonos tempó, egyik esetbe 85 fok, másik esetbe 100 fok... minden más tényező változatlan. Min is kéne még elgondolkodnom?
Mondjuk a Fazerrel még nincs tapasztalatom...
A túlméretezés meg régi szokásom, ha az ár esetleg nem sokkal magasabb. Amúgy ha két olajnak ugyan az a wiszkozítási jelölése, az azt jelenti, hogy abban a tartományban azonos módon viselkednek, viszont egy "vastagabb" olaj lassabban ken hidegen, és hamarabb elveszti a kenését a magasabb hőfokon. (meredekebb a görbéje). Arról nem is beszélve, hogy az ásványi olaj bomlékonyabb, főleg meleg helyen, és hoszzú idő alatt se elég stabil. Régebben viszont jobbak voltak a kenési tulajdonságai mint a szintetikusoknak. Ma ez már nem igaz.
Ugyhogy a "vastagabb" olaj betöltése is szubektum, mert üzemmeleg környezetben ugyan úgy folyik, mint ahogy bármely másik tenné, ha viszont a paramétereket módosítja (5W-30; 10W-20 pl.), akkor a kenés nem valósul meg hiánytalanul, amire méretezték. Felfelé lehet menni, azthiszem ez értelem szerű, hogy kisebb terhelésen strapabíróbb. E miatt a csere ciklussal lehet játszani (az olajszűrő túl van annyival méretezve).
mondjuk nem hinném hogy te ugy használod a motort, hogy akár a 10w40es félszintetikus,akár fullszintetikus olajnak is bármi gondja lenne, elégé gyilkolni kéne,
egy 1000es fazernek meg szerintem nem kihivás autopályán a 160 an
nagyokosok szerint a hidiginditás hozza elő a legnagyobb kopást a motor életében, ezek alapjan én meg törekednék a "folyosabb" olajra, ha jol emlékszem akkor az a motorolajoknál 10w40 es lesz?!
és mivel most szintetikus olajrol beszélünk elviekben nagy hőmérséklet esetn se kéne nekik elfolyosodniuk
aki mondjuk cask versenypályán használja a motort, ugy mond csucsteljesitményen, az megint más, oda már ajánlott a 10w50
aki meg öreg motor miatt használ vastagabb olajat az megint más,
elég bonyolult ez a motorolaj kérdés, régen elég sokat olvasgattam erről,
A fura az, hogy indokoltabb mint a léghűtésesbe! Annál extrém helyzetben sem melegedett 95C fok fölé a hűtőbordák túlméretezése miatt (HD felvonulás, tartós autópálya 160-al 40C fok nyári melegben 2 szem.+pakk). Viszont volt olyan kora tavaszi idő, sőt éjszaka a hegyekben a Szallerbecken, hogy 40C fokos volt az olajam, és a hengerek megfoghatóak voltak, 600 km megtétele után!
Vizes motor nem ritkán elérheti a 120C fokot is.
Akkor most mibe indokoltabb? Mondjuk 3000,-/liter-ért kaptam, hát bele raktam..
Köszi Balázs
Tegnapi napon Bösztörpusztán voltam, a Magyarok Szövetsége rendezvényén. Ez egy hatalmas területen elhelyezkedő ( kb. 3 órás séta) hagyományőrző, magyar énképet erősítő, múltat és történelmet ( nem a hamisítottat!) megismertető rendezvény, vásár, valamint előadás sorozat.
/ Gondolom sokatoknak ismert, de hátha valakinek még új.../
Délelőtt 11 órakor már 50.000 látogató volt, délutánra meg szerintem 150.000 fő körül lehetett.
A háromnapos rendezvény fő napja a szombat volt, és nagyon-nagyon megérte ott lenni.
Nézegessétek a képeket, és jövőre találkozzunk Bösztörpusztán!
http://www.euromotor.hu/shop/p...
Én nagyon sokat kerestem,mire ezt megvettem. Megnéztem vagy 70-80 darabot mindenhol. Nekem ez volt a fejemre passzent, ugyhogy ezt kellett megvenni.
1. Napszemcsi nem zörög (belső kialakítású, sztem sem tud zajos lenni) városbanmeleg időben csak ez van lenn.
2. Nagyon jól szabályozható a szellőzés.
3. Nekem nem nehéz, de mondjuk van hozzá vállam meg nyakizmom
4. Minőségi kivitelezés
5. A gyorscsatt tényleg praktikus
6. Valoban a felvétel az elég kinlódás,de ha fenn van már nem gáz. Tart ahol kell neki, de kényelmes
7. Sztem elég csendes is.
Ennyit tudtam segiteni
Ezek alapján a Fazerbe lehet 5W-40-et teszek
S eljutottunk ugyanoda: jobb az olaj (ez tény), és kevésbé is melegedett (ez is tény).
: http://www.olajinfo.hu/index.p...
Ami olajat Karu ajánlott bele az szerintem is jobb. Egyértelműen, de nem úgy fog jelentkezni, hogy kevésbé melegszik az olajad. Ha nekem nem hiszel, kérdezz meg másik, megfeleló végzettségű embert...
A túlméretezés meg régi szokásom, ha az ár esetleg nem sokkal magasabb. Amúgy ha két olajnak ugyan az a wiszkozítási jelölése, az azt jelenti, hogy abban a tartományban azonos módon viselkednek, viszont egy "vastagabb" olaj lassabban ken hidegen, és hamarabb elveszti a kenését a magasabb hőfokon. (meredekebb a görbéje). Arról nem is beszélve, hogy az ásványi olaj bomlékonyabb, főleg meleg helyen, és hoszzú idő alatt se elég stabil. Régebben viszont jobbak voltak a kenési tulajdonságai mint a szintetikusoknak. Ma ez már nem igaz.
Ugyhogy a "vastagabb" olaj betöltése is szubektum, mert üzemmeleg környezetben ugyan úgy folyik, mint ahogy bármely másik tenné, ha viszont a paramétereket módosítja (5W-30; 10W-20 pl.), akkor a kenés nem valósul meg hiánytalanul, amire méretezték. Felfelé lehet menni, azthiszem ez értelem szerű, hogy kisebb terhelésen strapabíróbb. E miatt a csere ciklussal lehet játszani (az olajszűrő túl van annyival méretezve).
egy 1000es fazernek meg szerintem nem kihivás autopályán a 160 an
nagyokosok szerint a hidiginditás hozza elő a legnagyobb kopást a motor életében, ezek alapjan én meg törekednék a "folyosabb" olajra, ha jol emlékszem akkor az a motorolajoknál 10w40 es lesz?!
és mivel most szintetikus olajrol beszélünk elviekben nagy hőmérséklet esetn se kéne nekik elfolyosodniuk
aki mondjuk cask versenypályán használja a motort, ugy mond csucsteljesitményen, az megint más, oda már ajánlott a 10w50
aki meg öreg motor miatt használ vastagabb olajat az megint más,
elég bonyolult ez a motorolaj kérdés, régen elég sokat olvasgattam erről,
Vizes motor nem ritkán elérheti a 120C fokot is.
Akkor most mibe indokoltabb?