malac.
Dúzs Peti nem tudja kihozni kevesebből.
, jövőre igérik a GSR nagytestvérét: majd meglátjuk.
Az biztos, szebb nem lesz ennél.
Már egy-két hete olvasgatom a fórumot, de addig nem akartam regisztrálni míg meg nincs a vas.
Pénteken ülhettem rá életem első saját tulajdonú 50ccm feletti motorjára.
Mikor el kezdtem gondolkodni mi is legyen, leginkább 600ccm körül járt az agyam. Abból is a Hornet.
Az Öregem és a motoros haverjai azt mondták, hogy vegyek minél nagyobbat a nyomaték miatt.
Hirtelen a Bandit 1200-ra esett a választás, de erről lebeszéltek, miszerint nem előnyös a hűtésrendszere, meg egy idő után el kezdhet csörögni is.
Ezek után FZS 1000. Ez már jó döntésnek bizonyult, viszont árban nem ugyan az a kategória és gondolom sokan egyet értetek velem miszerint mindig a pénzből van a legkevesebb.
Ami árban jó lett volna az vagy öreg volt vagy sérült vagy sok kilométeres. Meg amikor a kereskedő azt mondta, hogy mivel első motor nem kéne erőltetni a 144LE-t meg amúgy sem tudom kimotorozni, úgyhogy úgy döntöttem, hogy egy FZ6S. Ha kicsinek bizonyul, akkor majdévek múlva lecserélem.
Kérlek Titeket, hogy erőssítsétek vagy cáfoljátok meg a döntésemet!
Ezzel a "rövid" monológgal szeretnék csatlakozni az itt úgymond összeszokot társasághoz.
És ha már írok, akkor lenne egy kérdésem. (Mivel kezdő vagyok motorok terén, nem ér fikázni.)
Bejáratós a bringa és azt mondták, hogy csak 5000-ig szabad húzatni.
Nekem 5000-nél elég zajosnak tűnik a motor. Nem mechanikus működési zaj hanem úgy hangos.
Ezek után felmerült a kérdés mi lesz 8-9 akár 10000-en? Ez teljesen normális? Ha igen, akkor betudom annak, hogy 10 éve autót vezetek és nincs hozzászokva a fülem ehhez a tartományhoz.
Üdv mindenkinek!