Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Krisz! Hogyan vetted észre, hogy a kormánycsapágyad elkopott? Azért kérdezem, mert fékezésnél kotyogást érzek egyéb 5let a hiba okára?
Nincs mit, de várj még vele 1-2 hónapot. Ha kész küldöm az újjat. Teljesen más lesz, de úgy oldom majd meg azt is hogy 1 perc alatt el lehessen távolítani.
krisztianfz6-nak köszönöm a képeket a tartóról!
Helló!

Van egy kis gondom mivel alig van a gépbe 1300km és 3000 fordulat környékén ciripelő hangot ad. Ha valaki tapasztalt már ilyet akkor kérem írjon hogy mit csinált vele. Vagy esetleg valami lemez rezonál be azon a fordulaton?Szeretnék még kérni képeket nyeregtáska tartó megoldásokról.
werthzui@freemail.hu
Köszönöm
Festékesboltban lehet kapni papír festőszalagot, azt használják autófényezők is ha el szeretnék takarni a ahol nem akarják befújni a kasztnit. A Schuller-es a legjobban bevállt. Nyom nélkül lejön és 500ft körül van egy nagy guriga belőle. Azt használom mindenhová ha szerelek és félek hogy öszekarcolhatom. Letépek egy csíkot ráragasztom, ha végeztem akkor lehúzom.
Nem kell levenni az oldalburkolatot óvatosan sérülés mentesen lehet állítani. Én inkább a számozással szoktam bajban lenni nem látom, hogy hanyadik állásban van.
Arra figyelj, hogy a kulcsot vedd ki az ülészárból, mert én is már legörbítettem amikor nekiugrott az álító kulcs.
Üdv:
Ferkó
Az egy dolog, hogy béna illetve szerelésben "analfabéta" vagyok , de nekem nem sikerült a rugóelőfeszítést állítani a hátsó telón - csak az oldalidom levételével . Ezt mindenki én csinája, vagy csak én vigyázok túlzottan, hogy ne karcoljam meg?!
A Fazeresek folyamatossan
Sziasztok!

Ma amikor villamosoztam a Bartók Bélán (Budán), láttam, hogy egy FZS1000 és egy Kadett összetűzésbe került. Nem tudom mi történhetett, de látszott rajtuk, hogy feszült a hangulat. Nem nagyon láttam sérülést a mocin, de bukógomba nem volt rajta.
Richie!

Remélem még olvasod a fórumot.
Pár hét és lejár a forgalmim. Nomeg kb. belekerült 6e is a gépbe.
Kb. mibe fájna egy 24e-s szerviz és elintéznétek-e a műszakit? Ha nem, akkor hol megy át szerinted minél kisebb macerával?
Az Akra gond, vagy simán átmegy vele?
Köszi a választ előre is.
ide is teszek egy képet hátha felpörög a topic
Nnnna. Megint eltünőben vagyunk.

Ma gurultam egy very lightot Gödöllő-Gyöngyi-Parád útvonalon, nagyon sok Fazerest láttam - a topic meg halldoklik. Mégis hol vagytok Fazeresek?!
Köszi a számot
láttam már ledes hátsót (de nem indexről van ám szó) és nekem spec tetszett.átlátszó búra!!!!!
Értsd meg,nem a ledddel van bajom...de akkor is vásári,és ismerlek én téged annyira ,hogy ez nem a Te műfajod.Legalább nézd meg. Hozok Neked ledes lámpát Austriából.
ha ezt rakom hátra asziszik tolatok.
neválogass!

magad montad, hogy valamibü megköll éni:o))
ez fehér fényű első lámpa.
piros nincs???
nem nézem.
kéne ledes hátsólámpa.szép és kész.
Te,mútkor a szomszéd Pista csak 1000-ér attta.
és ez is pislog!
én tudok occsón lámpát 2ezerér!
nézd meg, és dönts!