Némi alvással és egy duplakávé keretében a szervezetembe integrált koffeinadaggal hatékonyabban megy a hibajavítás.
Ha jól értem, azt akarod mondani, hogy mindegy milyen a gumi, 160-180-190-200, mert a felfekvő felület ugyanakkora.
Uhum. És ez a matt? A témában ez még nyitásnak is gyenge a sötét oldalt is figyelembe véve.
Mivel szabin vagyok és itthon maradtam, mehetünk motorozni!
Tudtok ajánlani valami jó kanyargós tiszta útvonalat? Ha nem tud senki eljönni velem?
Melyik az az útszakasz ami valami várnál van Tatabánya irányában és nagyon kanyargós és jó az aszfalt is!
Valaki videóra is vette asszem.
Délelőtt 10h től mehetünk.
Na nemvolt egyszerű!
Pilot power 2ct kertem nem volt, kertem M3 át, nem volt első, contit nem ajánlotta. Bt-016 os lett választva. Meglepően jó guminak tűnik. Gyorsba mentem is vele este a dobogókőre.
Hogy osszebasszak e azt nem vettem észre.
Viszont vagy 4 motor állt be kb 1 óra alatt.
Aki csinálja a motorgumi cserét jó gyerek ,nem hinnem, hogy szándékosan baszna szét a felnit.
JAaa, szlovákok voltak ráadásul 2 en Cruiser szeruseggel egy csajszi meg a bikaja.
De azt nem hiszem hogy a 160-180-190-200 gominak ha kigyorsitásnál amikor egyenesen mész vágod?
hogy a felfekvő felülete között túl nagy különbség lenne.
Akkor erre kérek választ.
Matt.
Ha jól értem, azt akarod mondani, hogy mindegy milyen a gumi, 160-180-190-200, mert a felfekvő felület ugyanakkora.
Uhum. És ez a matt? A témában ez még nyitásnak is gyenge a sötét oldalt is figyelembe véve.