Igen a Homasitába. Javaslom az Üllői útit, mert az a legnagyobb/legjobb, legalábbis a Fehérvári útihoz képest kb kétszer annyi motoros cucc van De ott sok jó és ocó cucc van ám Kész kánaán a kispénzűeknek
Nekem is csövem van, ezeket "mellé" gondoltam.
Bukásomkor és a keletkezett sérülésekből azt vontam le következtetésképpen, hogy a motort és a blokkot tökéletesen megvédte, de az első felfüggesztésem alja (pont ott, ahová megy bukógomba) és a fejidomom megsérült, meg indexem is tört. Vagy szerencsétlenül estem vagy nem is tudom, de a kezem eltört.
A koncepcióm: hátsó bukógomba, bukócső, és első bukógomba triplakombinácója eléggé a talaj felett tartja a motort, hogy az igazi részeiből semmi se érjen a földhöz? Nagy mizéria ez, sokkal jobban fájt látni a motort karcokkal, mint amekkora anyagi vonzata lett. Azonban, ahogy én gondolom, rohadtul kihasznlják az embert a bukógomba árakkal. Tudják, hogy szükségünk van rá, ha el akarjuk kerülni a bajt, ezért adhatják marha drágán. Legalább is, ahol én láttam, ott nagyon drága volt.
Köszi.
Te nagyon régen nem játszottál Ikariamon a Zéta szerveren? :)
Anno váltottam vele pár levelet, Ákos volt a neve is, és motorozott is és Szlovákiában élt. :P
2:15-nél kezdődő "mutatványnál" a srác motorja eldől, de a kiálló bukógomba, totál megvédi, úgy gondolom egy karc sem lett a motoron. Mekkora lehet annak a mérete? Vagy egyedileg készített?
Köszi ezt is.
A srác megmutatta, hogy lehet "szépen" esni. Minden sérülés nélkül.
Srácok 5leteket várok a fz6-om "seggével" kapcsolatosan :D Majd megjön a new lámpa beépítet index-el így index-re nem lesz szükség nameg valami 5letes Rendszám felfogatást szeretnék meg valami rendszám világítást.. a Sünök miatt...
NEKEM TETSZIK HA BENNE VAN.Én jo dolognak tartom.Amugy meg nem igazán kapkodnak érte,de ha nem veszik meg az sem gond ugy is FZ-1et0 vennék ismét csak ujjat
Sziasztok!
egyedi Matrica készítését vállalom!
Egyénileg méretben,színben,formában,kivéve színátmenetes és foszforeszkálókat.
..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról és elérhetőséget az adatlapomon találsz! :
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!További jó motorozást mindenkinek!
Üdvözlettel:
Mitozozi
A csavaron múlik,a gomba csak egy műanyag darab.
Egyébként nem,nem én vagyok az
12 körül lehetett a két-két tengely gomba.
Bukásomkor és a keletkezett sérülésekből azt vontam le következtetésképpen, hogy a motort és a blokkot tökéletesen megvédte, de az első felfüggesztésem alja (pont ott, ahová megy bukógomba) és a fejidomom megsérült, meg indexem is tört. Vagy szerencsétlenül estem vagy nem is tudom, de a kezem eltört.
A koncepcióm: hátsó bukógomba, bukócső, és első bukógomba triplakombinácója eléggé a talaj felett tartja a motort, hogy az igazi részeiből semmi se érjen a földhöz? Nagy mizéria ez, sokkal jobban fájt látni a motort karcokkal, mint amekkora anyagi vonzata lett. Azonban, ahogy én gondolom, rohadtul kihasznlják az embert a bukógomba árakkal. Tudják, hogy szükségünk van rá, ha el akarjuk kerülni a bajt, ezért adhatják marha drágán. Legalább is, ahol én láttam, ott nagyon drága volt.
Köszi.
Te nagyon régen nem játszottál Ikariamon a Zéta szerveren? :)
Anno váltottam vele pár levelet, Ákos volt a neve is, és motorozott is és Szlovákiában élt. :P
Én most cserélem csőre.
Van helye a rendszámtábla világításnak is.
Nem lenne rossz de kérdés ,hogy fel lehet e Mütteni
De köszike
ezaz!
mirai
mizoshi
edzuki
valami ilyesmi
danger.hu - barracuda led-es rendszámtáblavilágítás (8k)
ugyanez olcóért (most nem jut eszembe a webcím)
noname rendszámtartó (4k)
noname led-es rendszámtáblavilágítás (0.8k)
Babulu, hol vetted nekem az index relét/regulátort?
http://youtu.be/IbIkA7eYfF8
Itt egy videó; http://sportmotor.hu/motoros_v...
2:15-nél kezdődő "mutatványnál" a srác motorja eldől, de a kiálló bukógomba, totál megvédi, úgy gondolom egy karc sem lett a motoron. Mekkora lehet annak a mérete? Vagy egyedileg készített?
Köszi ezt is.
A srác megmutatta, hogy lehet "szépen" esni.
egyedi Matrica készítését vállalom!
Egyénileg méretben,színben,formában,kivéve színátmenetes és foszforeszkálókat.
..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról és elérhetőséget az adatlapomon találsz! :
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!További jó motorozást mindenkinek!
Üdvözlettel:
Mitozozi