Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha február elsején eltűnök akkor kezdhetsz rosszra gondolni.
Ákoskám Valami hír a cucról?:D
Én menet közben estem,gombám volt/van...semmi hiba
A csavaron múlik,a gomba csak egy műanyag darab.
Régen amikor ittam,csináltam olyan dolgokat amikre nem emlékszem...
Egyébként nem,nem én vagyok az
Igen a Homasitába. Javaslom az Üllői útit, mert az a legnagyobb/legjobb, legalábbis a Fehérvári útihoz képest kb kétszer annyi motoros cucc van De ott sok jó és ocó cucc van ám Kész kánaán a kispénzűeknek
Ez kamu, nekem 18.000 volt a 6db gomba. e-bay, avagy crashbobbins.co.uk

12 körül lehetett a két-két tengely gomba.
Nekem is csövem van, ezeket "mellé" gondoltam.
Bukásomkor és a keletkezett sérülésekből azt vontam le következtetésképpen, hogy a motort és a blokkot tökéletesen megvédte, de az első felfüggesztésem alja (pont ott, ahová megy bukógomba) és a fejidomom megsérült, meg indexem is tört. Vagy szerencsétlenül estem vagy nem is tudom, de a kezem eltört.

A koncepcióm: hátsó bukógomba, bukócső, és első bukógomba triplakombinácója eléggé a talaj felett tartja a motort, hogy az igazi részeiből semmi se érjen a földhöz? Nagy mizéria ez, sokkal jobban fájt látni a motort karcokkal, mint amekkora anyagi vonzata lett. Azonban, ahogy én gondolom, rohadtul kihasznlják az embert a bukógomba árakkal. Tudják, hogy szükségünk van rá, ha el akarjuk kerülni a bajt, ezért adhatják marha drágán. Legalább is, ahol én láttam, ott nagyon drága volt.
Köszi.
@Akos.

Te nagyon régen nem játszottál Ikariamon a Zéta szerveren? :)
Anno váltottam vele pár levelet, Ákos volt a neve is, és motorozott is és Szlovákiában élt. :P
Inkább mást csinálok velük...motorra nem valók,csak forognak össze-vissza
Az biztos, hogy ez nem gyári! SZERINTEM ha csak oldalra esel, megvéd. HA menet közbe, több kárt okoz, mint hasznot...
Én most cserélem csőre.
Ja Na majd valamit kitalálok...
Ide látom, hogy fel lehet tenni. Lehet szét kell vágni a mostani rendszámtartód a merevítés végett, de az nem egy nagy probléma.

Van helye a rendszámtábla világításnak is.
http://homasita.hu/index.php?m...
Nem lenne rossz de kérdés ,hogy fel lehet e Mütteni
ez ám a név
De köszike
HOMASITA

ezaz!
Fingom sincs mien Jing-Jang oldal lenne :D
Tudod Te is! Valami spéci neve van, ahol MINDENFÉLE cuccot lehet kapni. autóhoz motorhoz olcóért.

mirai
mizoshi
edzuki

valami ilyesmi
Jólene ha megtudnád a No name cucok weboldalát :D köszi
danger.hu - pista rendszámtartó (12k)
danger.hu - barracuda led-es rendszámtáblavilágítás (8k)

ugyanez olcóért (most nem jut eszembe a webcím)
noname rendszámtartó (4k)
noname led-es rendszámtáblavilágítás (0.8k)

Babulu, hol vetted nekem az index relét/regulátort?
Tudsz mutatni képet a leendő lámpádról? Köszi.

Itt egy videó; http://sportmotor.hu/motoros_v...

2:15-nél kezdődő "mutatványnál" a srác motorja eldől, de a kiálló bukógomba, totál megvédi, úgy gondolom egy karc sem lett a motoron. Mekkora lehet annak a mérete? Vagy egyedileg készített?
Köszi ezt is.

A srác megmutatta, hogy lehet "szépen" esni. Minden sérülés nélkül.
Srácok 5leteket várok a fz6-om "seggével" kapcsolatosan :D Majd megjön a new lámpa beépítet index-el így index-re nem lesz szükség nameg valami 5letes Rendszám felfogatást szeretnék meg valami rendszám világítást.. a Sünök miatt...
givishop@gmail.com
NEKEM TETSZIK HA BENNE VAN.Én jo dolognak tartom.Amugy meg nem igazán kapkodnak érte,de ha nem veszik meg az sem gond ugy is FZ-1et0 vennék ismét csak ujjat
Sziasztok!
egyedi Matrica készítését vállalom!
Egyénileg méretben,színben,formában,kivéve színátmenetes és foszforeszkálókat.
..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról és elérhetőséget az adatlapomon találsz! :
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!További jó motorozást mindenkinek!
Üdvözlettel:
Mitozozi