De az enyémmel az a baj, hogy pörgős, sor4-es kis ccm-es. A másik, hogy ha nem ég ki rendesen a karbi, akkor nem lesz ideális az égés és még többet is kajál (ezért van, hogy 6.ba pályán 140-nél fogyaszt a legkevesebbet
)
Szegény 15 éves pára örülök, hogy megy, lecarom mennyit fogyaszt
Azért jó állapotú 15 éves
A tárcsa oldalt lengő/rezgő tömege kisebb mint a féktuskóé. Forgás-fékezés közben a tárcsa üthet, és a féktuskó lengő frekvenciája megnyithatja a pofákat, rontva ezzel az elérhető fékhatást. Az úszó ágyazás önbeállóvá teszi a tárcsát és ez a probléma nagymértékben csökken. Persze ezek nüanszok, és amit leírtál teljes mértékben megegyezik amit én mondtam, csak másképp. Talán kicsit okoskodóbban Bocsesz.
Viszont ha a mocid a hornetnél többet eszik ott valami gebasz van, és kizárt hogy a csuklóddal. A te gépednek max!4 körüli fogyasztás dukál. Membrán talán bár nem értek hozzá...
Én is néztem mindkettőt, mielőtt megvettem a vasat, mert ez nem volt szempont. Majd ugye sor4 lett a vége, és volt szerencsém a v2-höz még ha 250-eshez is, de isten ments
Tényleg, ha DRZ-t próbáltál abban mért nem gondolkodsz? Bár lehet nem épp valami túrajárgány
Az én 250-es darazsam többet eszik a Zack FZ6-jánál, pedig sor 4 mindkettő. Sőt a 600-as Hornet is kevesebbet eszik szerintem, mint az enyém. De gyanítom minél újabb a fejlesztés annál kevesebbet eszik, tekintve hogy a környezetvédelmi normáknak is meg tudjon felelni
Na de, nem hiszem, hogy a gyári fogyasztása annó ennyi lett volna. Gondolom szivató van rajta és Mr. Zack mellett nincs problémás dolog, de ha mégis az nem kor, hanem hiba kérdése. szvsz. Föleg ha füstöl. Azt régen se komálták.