Leo Vince-hez nem kell összekötő, mert alapból adnak hozzá.
Leömlő, katalizátor, végdob (ez az eredeti setup)
Leömlő (gyári), katalizátor mentesítő és végdob (ez a Leo Vince csomag).
Ez természetes. 115e-ért árulnak újat, a LeoVince-nek (lehet nem hivatalosan), de van magyar oldala is. 462 Eur + 149 ez a 'Kit Kat', mint a csoki. Onnan jött az ötlet, hogy eBay-en találtam jó áron, s szétnéztem magyar oldalon is, és ott döbbentem meg, hogy a kipu "csak" 462 Eur.
Nekem is ki vannak repedezve a szívócsonkok. Semmi gond vele, vastag gumi az, sokára reped át teljesen. engem yamaha márkakereskedésben beszéltek le a cseréről.
Ahogy elnézem egyre több itt az FZS 600 tulaj. :)
20.000 km-es nagy szerviz előtt állok [17.600 a jelenlegi állás, de a nagyobb túrák előtt meg akarom csinálni szerintem] és megnéztem egy másik Fazerre kiállított szervizdíjat a szegedi Yamaha Kalmáréknál is 51.800,-Ft-ra jött ki. Ismeritek az árakat? Fontos lenne, hogy pecsét kerüljön a motor könyvébe, de kicsit sokallom ezt az árat.
Nekem is csak a hétvége lenne jó, mint a Petinek, a munka miatt. Hétköznap is megoldható lenne, csak nekem azt levonják a munkahelyemen, és úgy már nagyon sokba volna.
hali ! az enyémben 38e. van (az óra szerint ) és nekem is repedtek .de nagyon drága ahhoz ,hogy lecseréljem mielőtt észrevehetően farsot szívna .az ebay -en 80-90 euro ,nálunk meg közel 40e .
Nekem is repedtek voltak, cseréltem őket kevésbé repedtre. Elég vastag az anyag, így amit látsz felületi repedés. ha átlyukad akkor van gáz. de ha érdekel nekem van 2 amit lecseréltem azok nincsenek átlyukadva, ha a tiéd annyira gázos. Nekem lassan 60 000 lesz a gépbe......
én föntről támadtam, elég macerás föntről is,de legalább a gyertyákhoz"normálisan" hozzáférsz
Leömlő, katalizátor, végdob (ez az eredeti setup)
Leömlő (gyári), katalizátor mentesítő és végdob (ez a Leo Vince csomag).
2) kipufogó leszed
3) kipufogó felrak
4) élvezkedik
Ha vennék egy Leo Vince SBK EVO II sportdobot, kellene hozzá még valami? Szokásosan nem működne ilyen egyszerűen gondolom.
Ahogy elnézem egyre több itt az FZS 600 tulaj. :)
link
20.000 km-es nagy szerviz előtt állok [17.600 a jelenlegi állás, de a nagyobb túrák előtt meg akarom csinálni szerintem] és megnéztem egy másik Fazerre kiállított szervizdíjat a szegedi Yamaha Kalmáréknál is 51.800,-Ft-ra jött ki. Ismeritek az árakat? Fontos lenne, hogy pecsét kerüljön a motor könyvébe, de kicsit sokallom ezt az árat.