Most olvastam egy tesztet egy német újságban, ahol a láncspray-ket hasonlították össze. A motul road plus leszerepelt, olannyira, hogy én érzem kellemetlenül magam. A legjobb ár érték arányban a S10-es termék jött ki. A foktba lehet kapni, ill louis-ban, ill bázismotornál. Ott is a fehéret érdemes venni.
Csatlakozom, én sem bírom már elviselni ezt a sok vizet Én most motult használok, de teljesen lejött a láncról kb. 70km alatt a zuhogó esőben, igaz mentem a fújás óta vagy hatszáz kilométert előtte.
Tegnap este itt Dél-Pesten 7 és 9 között pont annyi jó idő volt, hogy el tudtam menni 30 km-re a Bluetoothos GPS vevőmért. Azóta ki is próbáltam, igaz, csak kocsiban, a telefonomra Garmin Mobile XT programmal és a legújabb NaviGuide Magyarország térképpel, prímán muzsikál. Most is be van kapcsolva, kíváncsi vagyok, meddig bírja a telefon meg a GPS bekapcsolva Bluetooth-szal GPS-szel, egyelőre 8 óránál tartunk...
A tököm tele az ilyen idővel! Semmi normális idő!
Viszont sikerült MOLos teflonos láncprét újítanom 1300,-ért.
Alig jött le a kezemről a nyavajás, csak higítóval. Pont jó ilyen időre.
R6-nál a tömeg jobban központosul az első kerékre, így logikusnak tűnhet, hogy többet fújnak bele. Utcai vagy pálya beállításról olvasol? Pályán 1ertelmű, h a hátsóba kevesebb van.
Utcán...?
Amerikai R6 fórumban olvasgatok a guminyomásról és sokan keményebbre fújják az elsőt, mint a hátsót. (Michelin Power Pilot 2CT-ről van szó). Ez így normális lenne?
Ha valaki szeretne, vágok én ilyet neki gumi belsőből, azt felszegecseljük poppilag. Igen dekoratív.
Amugy meg a papírkutyáknak minek? (Papírkutya = akik csak száraz időben és 20 C fok felett közlekednek, csökkentett sebességgel, kizárólag betonon)
Persze ha vmi veletlen folytan jo...jobb ido lenne hetvegen motorolhatnank egy kicsit
Viszont sikerült MOLos teflonos láncprét újítanom 1300,-ért.
Alig jött le a kezemről a nyavajás, csak higítóval. Pont jó ilyen időre.
Utcán...?
Amugy meg a papírkutyáknak minek? (Papírkutya = akik csak száraz időben és 20 C fok felett közlekednek, csökkentett sebességgel, kizárólag betonon)
mindenesetre csak tiszta motort fogadok