Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olvastam egy tesztet egy német újságban, ahol a láncspray-ket hasonlították össze. A motul road plus leszerepelt, olannyira, hogy én érzem kellemetlenül magam. A legjobb ár érték arányban a S10-es termék jött ki. A foktba lehet kapni, ill louis-ban, ill bázismotornál. Ott is a fehéret érdemes venni.
Mindíg így legyen! !
Csatlakozom, én sem bírom már elviselni ezt a sok vizet Én most motult használok, de teljesen lejött a láncról kb. 70km alatt a zuhogó esőben, igaz mentem a fújás óta vagy hatszáz kilométert előtte.
Tegnap este itt Dél-Pesten 7 és 9 között pont annyi jó idő volt, hogy el tudtam menni 30 km-re a Bluetoothos GPS vevőmért. Azóta ki is próbáltam, igaz, csak kocsiban, a telefonomra Garmin Mobile XT programmal és a legújabb NaviGuide Magyarország térképpel, prímán muzsikál. Most is be van kapcsolva, kíváncsi vagyok, meddig bírja a telefon meg a GPS bekapcsolva Bluetooth-szal GPS-szel, egyelőre 8 óránál tartunk...
Orulok hogy nem csak itt ilyen szep a nyar
Persze ha vmi veletlen folytan jo...jobb ido lenne hetvegen motorolhatnank egy kicsit
A tököm tele az ilyen idővel! Semmi normális idő!
Viszont sikerült MOLos teflonos láncprét újítanom 1300,-ért.
Alig jött le a kezemről a nyavajás, csak higítóval. Pont jó ilyen időre.
Tegnap tegnap elott borus volt az ido, de nem esett. Ma, hogy motorral jottem, nyilvan elkezd esni az eso. LOLLL
En ma felvettem a vadiuj cuccomat, beleraktam a vizallo belest. Meglassuk, hogy teljesit...
ugy hogy szarrá áztam
R6-nál a tömeg jobban központosul az első kerékre, így logikusnak tűnhet, hogy többet fújnak bele. Utcai vagy pálya beállításról olvasol? Pályán 1ertelmű, h a hátsóba kevesebb van.
Utcán...?
Amerikai R6 fórumban olvasgatok a guminyomásról és sokan keményebbre fújják az elsőt, mint a hátsót. (Michelin Power Pilot 2CT-ről van szó). Ez így normális lenne?
Bibione-ba?
Lófaszt dolgozik vagy takarít vagy pakol.Az is lehet hogy már pi..ja van
Én már vettem ilyet több mint 5 éve,és a csomagolásra ráírták,hogy csak vízhűtésesre De a levegőset is átlehet kúrni,ki kell fúrkálni
Most hívtam fel. Nem ér rá holnap este, mert későig dolgozik. Szombat délelőtt. Te meg mehetöl utána le nyaralni motorral. nah?
Szia. Ritka szép a géped. mennyi időbe telt mire ilyenné vált? A kényelemből sokat veszitett?
Láttad volna az enyém a vasárnap esti esős menet után
Mondjuk holnap este. Pénteken már nem érek rá, mert szombaton megyek nyaralni. Nélkülem meg nem buli a buli.
ahahah, előtte, közbe és utána is esett. Így, hogy garantáljam? Hmm?
Azt hogyan sikerült
Na ne kamuzzál már...... akkor se volt tiszta, mikor nálam voltál
Azt nem írtam, hogy nem sokat ér, de így hogy hűtésbe is bekavar.....
Ha valaki szeretne, vágok én ilyet neki gumi belsőből, azt felszegecseljük poppilag. Igen dekoratív.
Amugy meg a papírkutyáknak minek? (Papírkutya = akik csak száraz időben és 20 C fok felett közlekednek, csökkentett sebességgel, kizárólag betonon)
Az nem gond. Az enyem mindig tiszta.
kitaláljuk hogy legyen!
mindenesetre csak tiszta motort fogadok