Zacky szokta mondani, hogy amikor már mozgásban van nincs nagy és nehéz vas. Jah mondom, csak amikor elindul valamerre, na akkor nem mindegy, hogy 160 vagy 200 kg-t kellene megtartani.
Oké, hogy van szép bukócsövem, de nem akarom használni is
Aki tud menni lassan, az tud lábtartót karcolni is. Kis tempónál kell előbb megérezni a motort, mire hogyan reagál, hogy viselkedik ha ezt csinálom, vagy ha azt. Aztán amikor már egybeforrtál a gépezettel lehet tempózni is. Illetve inkább a kettő együtt, talán ez így jobb megfogalmazás
És remélem 5 év múlva fogok ott tartani tusában, hogy el merhessek menni messzebbre, kanyarogni, akár egy Glocknerre, vagy egy szlovák szerpentinezésre
Majd csak kialakul. Amíg esek kelek (gyök 2-nél, meg bénázásból), addig nincs minden rendben agyban. Hiába ehhez is fel kell nőni. Én még csak csecsemő vagyok
Főleg, ha Vörösvár felől mész, gyönyörű az a kavics a falu fölött
De dolgozok rajta
csak át kell menni a városon sajna, de hétvégén nem para.
abszolváltuk anno, így annak rendje és módja szerint párszor nem ott voltunk ahol lenni szerettünk volna. A cirill betűs táblázás miatt (nem mindenhol volt mellette normálisan is kiírva) egy terelés után nem tudtunk visszakeveredni jó irányba, így Várnát nem tudtuk megnézni, mert csak Burgasznál keveredtünk ki a hegyekből.
mikor volt olajcsere utoljara?
Kozepsztendernel folyik? Ott nincs semmmi ami a blokk alatt lenne (fuggolegesen). Nem lehet, h a olajszuronel szivarog? Az olajszuro felett van a kis lanckerek, nekem a lancspray-t oda dobja ki nagyon. Nem pucoltad azt a kornyeket valami vegyszerrel? WD40? Brigeciol? Fektisztito?
Milyen a kopogas? csak kanyarba? alapjaraton milyen a hangja uresbe? fordulaton uresbe? sebessegbe 2-5.000-es fordulaton? (tedd fel kozeptamaszra h halgasd meg).