használtan veszem..20e belerakok aztán elöbb utobb csere..(nem lakom le)..
A hayabusát is azért adatm el mert 53e km volt benne...késöbb 70e-rel senki sem venné meg,addigra a gatyám rákölteném...Inkább addig eladtam míg a pénzem ki tudtam szedni belőle..
40e van a fazerben...még 1-2 szezon..60-70e rel a kutyának sem kell...Én meg nem pörgetem az órát!..Eddig sikerült úgy boltolgatni,hogy sosem buktam rajtuk és többet ki tudtam probálni
A gyári szervízkönyve írja, legalábbis az enyém, hogy motorolajjal kell megkenni a bowdeneket. Remélem nem fog megszorulni, mert a kuplungbowdent megkentem ősszel, könnyebben mozgott utána.
ha lenne fűtés a gariban szívesen elmatatnék a fazeren..
Mondjuk a szelepállításhoz és a szinkronhoz nem értek
továbbá telóolajcsere,meg kellene zsírozni a kormánnyak csapágyat,hütő és fékfolyadékcsere...
Volna mit csinálni..
Hidegbe nincs kedvem,meg vannak amit én nem tudok és nem is akarok megcsinálni..De végignézném ..Csak ennek a szakik nem biztos,hogy örülnének
Ha így vesszük a mosakodás is az,de ki tudja melyik vidéken hogy csinálják.Azért nem olyan nagy baj az ha egyszer tiszta.Aztán már nincs olyan sok gond vele Ezt is az Öreg hagyta ránk
A mostani bowdeneknek árt a zsírzás/olajzás......teflon a belsejük és az ásványi olajtól megdagad amitől szorulni fog(sokat szívtam a 90'-es években amikor bejöttek a kenés miatt)...ezeket mér szilikonzsírral sem kenik sehol....ha rossz akkor csere....vagy csináltatni simát ami kenhető....
csak megnéztem a kisfogaskereket,hogy megvan e még
lánctakarítás,most a hűtőfolyadékot cseréltem le...
szépen lassan tavaszig gatyába rázzuk a dolgokat...
csak kíváncsi voltam...
Én nem szedem szét! Max egyszer megpucolom valami krómtisztítóval,az ápolás kedvéért.
A motor van értünk mi így vagyunk vele ,megy még 1 max 2 szezont aztán leves...csere.
Persze minden tiszteletem az ápolgatós társainknak.. .
Én csak karbantartok
Ez a leömlő tisztítás,csak parasztvakítás,unatkozó téli motorosoknak való. Az első körnél minimum az,hogy besárgul. Ráadásul csak magadat szívatod vele,mert csak tükörszáraz uton fogod kihozni:nehogymá' összaba...am a munkámat!
Amúgy veszel 800-1500-as polirpapírt,meg egy 2000-est,"oszt" áthúzod bő 15 perc alatt és csillog is. Kár levenni!
Freepeti az a "nappali menetfényt" remélem nem te tetted az orrára!?
Azt elárulja nekem valaki, mik a bovdenzsírozás titkai? Miért kell, meg hogyan (hiszen gumicsőben van benne...), meg milyen zsírral, milyen időközönként?
használtan veszem..20e belerakok aztán elöbb utobb csere..(nem lakom le)..
A hayabusát is azért adatm el mert 53e km volt benne...késöbb 70e-rel senki sem venné meg,addigra a gatyám rákölteném...Inkább addig eladtam míg a pénzem ki tudtam szedni belőle..
40e van a fazerben...még 1-2 szezon..60-70e rel a kutyának sem kell...Én meg nem pörgetem az órát!..Eddig sikerült úgy boltolgatni,hogy sosem buktam rajtuk és többet ki tudtam probálni
Mondjuk a szelepállításhoz és a szinkronhoz nem értek
továbbá telóolajcsere,meg kellene zsírozni a kormánnyak csapágyat,hütő és fékfolyadékcsere...
Volna mit csinálni..
Hidegbe nincs kedvem,meg vannak amit én nem tudok és nem is akarok megcsinálni..De végignézném
Idén az M0 án megállított egy zsaru 5éves motorra rákérdezett,hogy új-e? mondom nem 47e km van benne
lánctakarítás,most a hűtőfolyadékot cseréltem le...
szépen lassan tavaszig gatyába rázzuk a dolgokat...
Én nem szedem szét! Max egyszer megpucolom valami krómtisztítóval,az ápolás kedvéért.
A motor van értünk mi így vagyunk vele ,megy még 1 max 2 szezont aztán leves...csere.
Persze minden tiszteletem az ápolgatós társainknak..
Én csak karbantartok
Amúgy veszel 800-1500-as polirpapírt,meg egy 2000-est,"oszt" áthúzod bő 15 perc alatt és csillog is. Kár levenni!
Freepeti az a "nappali menetfényt" remélem nem te tetted az orrára!?
leszedted a leömlöt és géppel poliroztad?
régebben Karunál 3M-es pasztával csináltuk
Motorozni AKAROK
sok türelem kell hozzá
Ha elkészülnek, én vevő vagyok egy szettre.