csak a tapasztalataim akartam megosztani
Annó halgattam rád ,mármit hogy az utángyártott szar...Vettem egy gyárit (mintha a fogam húzták volna
)
bevallom, ezzel sem lettem okosabb... vajon a 2001-es FZS 600 bovdenei teflonosak? Valaki, akinek FZS-je van, és keni? Fzs-je van és nem keni? Tapasztalatok? Vagy kezdjem átnyálazni a kb 1300 oldalas angol nyelvű service manual-t?
vagy a német nyelvűt?
(azt még kevésbé értem..)
télre szüleimnél van a motor, és nem szerencsés, hogy ritka hazalátogatásaim alkalmával is a Fazert szervizelem meg babusgatom... máshogy is szeretnének ilyenkor látni, mint a garázs és a szerszámos között jönni- menni...
én 15w-40 motorolajjal, ugyancsak injekciós tűvel csináltam, lehet,hogy legközelebb kipróbálom a láncfűrészolajat, a motorolaj azért kifolyik, így ha nem akarod, hogy sokáig csordogáljon alul, miután már megjelent az olaj, türelmesnek kell lenni.
, ha persze normálisan használod,
jah és ez mennyibe kerülne?:
Kellenne egy kis szakmai tanács:)
Szeretnék venni lsl fék és kuplngkart és nem tudom hogy a rövid verziót vegyem vagy a gyárival megegyezőt? Aki használja vmelyiket elmondhatná tapasztalatát vagy hogy melyik lenne praktikusabb.
Másik hogy érdemes e fém fékcsővet rakni a gépre mert párszor meglátogatnám kakucs meg p-ringet és sokan mondják hogy nem rossz dolog. szerintetek? válaszokat köszönöm