Az egyhetes géppel úgy felszaladtam rajta, meg le hogy csak na. Pedig köd is volt meg eső is.
két héten belül talán megoldódik a vezérműlánc cserém ,utána összefuthatnánk valahol sopronban vagy a fertőtónál ,ha mehetnéked támad
.Érdekes dolgokat lehet itt olvasni, hogy melyik az ideális kategória. Sok ember másképp gondolkodna, ha már a "szoc" korszakban is motorozott volna. Van néhány hozzászólás, amivel egyetértek, van amelyikkel nem, de nem szeretnék vitát generálni.
........esetleg bérelek biciklit.Nem nekem való ha már a profik is fosatósnak monnyák.
Nyilván nem véletlenül gyártanak különböző gépeket, eltérő köbcentivel...más a célpiac és más célra készítik őket...ezt egyszerű belátni...
Nekem is volt két 600-asom is és nagyon meg voltam velük elégedve. Túráztunk is sokat és nem volt soha gondom vele, nem éreztem igazán a teljesítmény hiányát. Szal biztosan senki nem tenné a hatszázast a hátsó sorba, főleg mert soknak van ilyen kategóriájú gépe itt a fórumon is és nagyon is jól megférünk egymás mellett !