Gyertya vissza, indítás, feléled a henger. Betegesen de ment. Aztán meggyógyult. Most már szépen megy.
Gondoltam megyek egy kört hátha magához tér. Az első stop táblát egy lefulladással nyugtázta. A kör végére az alapjárat megjött és normális is lett. Elmentem vezetés tréningre. Odafelé néha még vacakolt, de nagyjából jó volt. kb 2700as fordulat alatt dadogott. A tréningen pedig ha 2-3 percet állt, akkor nem akart indulni csak gázzal.
Hazafelé kaptam esőt és alacsony fordulaton egy henger nem járt. Lakott területen kívül már jól ment, meg volt a teljesítmény és úgy ment ahogy szokott. Csak az a kb 2700es fordulat alatt rendetlenkedik. Illetve ha üresben van, akkor mindig
Lehet nincs is köze hozzá csak most tűnt fel?Tapasztalt már valaki ilyet?Állítani kellene rajta valamit?De mit?és hol?Ha valaki tud érdemben segíteni azt megköszönném!
Szintén ugyan ez a jelenség nálam is...
Nekem is full nyitott sportdob-om van.
Azt nem néztem, hogy alacsonyabb vagy magasabb lett-e a fordulatszám, de nekem is hallhatóan más lett az alapjárat.
És szintén, ha befogom az egyik kiömlő nyílást, akkor úgy érzem, hogy visszaáll gyárira... Úgyhogy biztos, hogy a nyitott dob fojtásának hiánya okozza a változást.
Szóval akkor nekem sincs mitől tartanom?
Mármint nem rossz ez a motornak, és nem kell áthangolni valamit a sportdob miatt?