).
majd most nyaraláskor remélem készül róla kép (bukósisak nélküli,ám de motoros kép!
),aztán majd ki lesz elégíve az igényed.
Nem néz ki rosszul!
) az erőműről csak annyit, hogy valami böszme nagy, ha jól emlékszem alul 41 méter széles, fent 7,6, szélessége vmi 600 méter és 1,6 millió köbméter beton van benne... az "ausztria hazafele" videó első beflashelő képén a Feri mögött azt látod...
.... de mi külön csapattal voltunk....nem autópályának voltunk,hanem különféle kis településeken mentünk keresztül....rengeteg,nagyon jó minőségő szerpentint találtunk (18 % lejtővel/emelkedővel)....Lienzben szálltunk meg és onnan már nincsen messze Glockner....és szállást is 3000 ft/fő/éjszakáért találtunk a városban....ha érdekel pénteken elkérem a pontos útvonalunkat.
mi úgy mentünk, hogy Letenyénél léptünk ki az országból és Mariboron keresztül vettük célba Veldent (a Würthi tónál) ahol a szállásunk volt. Elmentünk megnézni Bledet és a Vintgar szorost is... kicsit szükös volt rá az időnk, de végülis király volt. Második nap szlovéniában tekeregtünk, harmadik napon a Glockner volt terítéken meg a Máltai vízerőmű, negyedik nap meg go haza. Sajna az itinert még mindig nem kaptam meg, szóval csak úgy nagyjából tudom az útvonalat, de vannak itt naaaagy túrázó navigátorok, azok majd elmondják szerintük hogy érdemes menni
Arról még tudtok valamit, hogy hol érdemes utas biztosítást kötni? Nem vagyok benne biztos, hogy minden biztosító fizet ha ne adj isten motor ér baleset... (extrém sport kategória?)