Tök mind1, hogy hétköznap vagy hétvégén van, bár a hétvége sokkal rosszabb. Sajnos igen sok motoros van, ezek a napok meg nagyon kevesen... Fizetni egyelőre nem fogok, annyira még nem tudok motorozni.
És mondjuk egy hétköznap késő délután már nincs is nagy forgalom. De persze nagyon oda kell figyelni, mint mindenhol.
de ez azért volt mert egyrész 1.nek pályán probáltam ki, másrészt számomra nagyon zavaro volt a fejidom, fém fékcsö volt rajta, harapot nagyon is,,, gumija az csuszott apályán, ugyhogy nem is forszirztam ,,,
elég kevés fz1 tapasztalatokat hallunk,,,
de rohadtul ,fájt a csuklom, kormánya mint ha elég keskeny lenne, meg elég magasan ülsz de azt meglehet szokni
, valami hihetlen modon csuszott a hátulja, mint ha valami street fighternek tanulnék
motorban 10ezer km volt és semmi egyenesfutás nem látszodott a gumin,mint ha uj lett volna, valami jofajta bakelit gumi lehet azokon, az elsőféke megegyfoyltában nyikorgott mintha valamit bekapott volna, de a tulaja azt mondta szervizben kitisztitották, szoval maga a gyári fékbetét lehet gyenge minőségű,ezenkivül kicsit gyengusnak éreztem, egyedül a kipufogója tetszett rajta,de amugy biztos jo motor, aki nem vadockodni akar vele
biztos megtudnám szokni,