Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez nemsemmi:

link
elég vicces,hogy magyarországon még a papírról is papír kell,amiről persze,ismét kell egy papír. kurva kurta ország ez....és egyre rosszabb!
biztos mindenki havat lapátok
én meg már egy jo ideje a könyv felett gubbasztok, sőt még egy jó ideig

felhivtad a csókát gumist
senki? gyíkok
Üdv!

Nekem sajnos lejárt a kötelezőm dec 31.-én, mivel lemondták, illetve felmondták. Így most biztosítót kell váltanom, de nem egyszerű. Most a Köbe tűnik a legolcsóbbnak, bár ez is drágább mint az előző, ami az Allianz-nál volt...
Csupán az enter billentyű lenyomásán múlt. Amúgy sajnos ez a Magyar valóság. Amit látsz nap mint nap, abból csakis erre lehet következtetni.
Amúgy van a közeli rokonságomban biztosítós- elég nagy a zűrzavar, nem jönnek azok rá semmire.
Jól van na,csak szíjom a véred! Bár ha rajtam múlna én nem is kötnék-meg se állnék! De a fater is használja néha.

Úgyhogy megvariálom:6700.- helyett 2600.- nem sok,de csak azért is!(pláne ha májusban tévedek be!)
Kozmax ez már ott kiderül:- jaj de szép ez az átépítés,de elvinném a gyári cuccokat is! -khm...tudod sokat költöztem és ...........
miért szerinted én ugy gondoltam oda menj be ahol megvan kötve
megelőztelek. Egy rugóra jár az agyunk.
Ahhoz a biztosítóhoz menjél ahol kötni akarsz, mert ahonnan kilépsz ott biztosan azt mondják majd, hogy ilyet nem lehet csinálni csak úgy nehogy átmenj a konkurenciához.
A biztosítóknál csak az számít fizesd a zsét.
De okos vagy he! Gondolom ott ahol kötném,mert ahol lemondom ott:...........ajjjajjjajj nagyon nagy baj lészen belőle....ajjjajjjjajjj mondanák. Szerintem.

Bemegyek,csak gondoltam itt járt már igy valaki-vagy az ismerőse! Bocs,ismije.
a legegyszerűbb ha bemész és megkérdezed
nem
Elsőre én is az eladásra gondoltam(a faternak pl.) de felesleges túlbonyolítani,mivel nincs nyilvántartásban sehol.(forgalmi)(max íródik egy adásvételi) Meg ha most lenne lemondva tavaszig ráér kötni.Bár 5x van használva max egy nyáron,de akkor is.

Ha valaki valóban nem használja,akkor ő is így jár el,hogy máshogy? Bemegy nem használom,kész.
Az átépítésekről csak úgy általában:
Ezek mindig akkor "épülnek át,, mikor porrá törnek. Nézzétek meg rendesen a képeket hiányzik a műszerfal alsó takaró műanyagja. Talán nem fért el a Jawa350-es lámpafejtől? Vagy esetleg hiányzik az egész. Ezzel persze a hibakeresés is füstbe ment, meg a hűtőventilátor működése is, ami a nyári forró napokban több mint előnyös. Sajnos a gyári alkatrész bitang drága. Bizonyos esetekben tényleg kilehet váltani mással. Más dolgokkal is egyedivé lehet tenni egy motort, mint itt egy néhányan meg is csinálták igényesen, szakszerűen.
Ezek csak tákolások. Az igazán átépített vashoz pedig mellékelik a leszerelt gyári alkatrészeket. Ez csak az én véleményem, ellnézést ha valakit megsértettem. Csak láttam már egy s mást a munkám során
13 rugó?
Arany vazze?

nagyvas.hu-n nézz szét...nem tudom milyen évjárat a géped de szerintem 3000től nem lesz több.
szemétégetőnél nagyobb a létszám , ha a mikulás lányokra gondolsz akiket karácsony környékén láttam ott
ezt talán ugy tudod megjátszani ha eladod valakinek, de ebbe az a cumi hogy akkor nem a tied
Te csúnya....de nem az a rendes lány.
Ilyen van itt is.

Ingyé.
Sziasztok.
Valaki cseréltetett már valaki telószár szimeringet, meg olajat?
Kb mennyibe fáj?
biker world-nél néztem szimering szettet, olyan 13 rugó.
Mennyi munkadíjat szoktak kérni ilyenkor?
És milyen telóolaj ajánlott hozzá?
Hali. Tudtommal egyes biztosítók megosztják az adatokat egymással, de nem jellemző. Sztem nyugodtan megteheted mert a biztosítót csak az érdekli, hogy náluk fizesd a zsét.
Helló okosok,szerintetek ha a most kiküldött horribilis smk-kötelezőt csak úgy besétálva lemondja valaki(nem használom,roncs,) ugye nincs forgalmi. Majd pedig egy másik biztibe besétálva köt egy újjat,azt valahol jelzi a rendszer nekik,tehát van átjárás-infó csere?
Nálunk a szemétégető felé kell szétnézni,ha ott nincs akkor a Buborék-ék felé az új utakon ott kb százával csapatják
Vazze mondom hogy az hiánycikk.
Kétlem,hogy felétek olyan sok rendes lány lenne

De azért szilveszterkor akadt felétek 1-2...
akkor a probléma orvosolható