állítólag 6 féle befejezése van...a második rész viszont már nem volt olyan izgis, kihagyós lett. NFS Shift-el pedig az a bajom, hogy PC-n játszhatatlan. Egyszerűen billentyűzettel nem lehet megnyerni a nehezebb versenyeket. Lehetetlen. Pedig Én nagyon sokat vezettem pc-n. Szinte minden értelmesebb autóst végignyomtam, még a csaló Underground 1-2-t is
AvP 2 jó lett, de inkább csak multiba, mint single-be. Mondjuk valóban para amikor jön feléd a villogó pötty 200-al, Te meg dobálod a kis piros pararudakat, hogy legalább minimális teret be láss
a CoD MW2-be tudod mi a nagyon nagyon nagy királyság? A kis speckó részek, amik nem a sztorihoz tartoznak, csak külön-külön álló feladatok. Pl. a golden gate hídon, mikor át kell érned a másik oldalra, közben meg jön az nmi, hát az akkora fíling majdnem, mint amikor kamuflázs imázs-ba kell eliminálnod mindenkit chernobyl közelébe.
1.5 - LameClub szerver
- persze jó párszor fogod hallani majd, hogy nem tudom
), újabbal szintén régebben nagy Unreal Tournamentes voltam, meg CS-s
ja meg amivel KONKRÉTAN hétvégéket játszottunk át az a C&C generals volt anno, meg MoH, Operation Falshpoint, meg a végefelé battlefield vietnam meg II.VH-s, ezeket játszottam rongyosra.
avp2-vel votlam még így mikor emberrel elkezdődik a játék és bemész a kapun, és a geci moizgásérzékelőn csak látod hogy VALAMI van
én este má alszok, ti meg milyen hiperaktívok vagytok...
) A fű kb. 30 cm, de tele minden gyommal, kész Noé Botanikus Kert. Most lenyírtam kb 8 cmre, de kiderült, hogy a felszívódós gyomirtót nagy fűre kellett vóna.. így is jó lesz, ha kinyomom? Ha kitisztult, rota és fűmag.
megy mint állat
Szerintem a moníliának ezekkel sem lenne esélye,bár volt már olyan mutáns zombi amire nem hatott elsőre.