Szasztok. Nekem egy sátrat rongyá tört ez a kis vihar. A vas vázat összegyűrte, kuka. A másik mellette, semmi baja. És egy szösszenet a piaci budiból.
És üdv új tag.
ciki.
Én ma meg holnap szabin vagyok, merthogy vasárnap költözés. Lett szép küszöb, meg függöny karnis.
Jött felfele az idő, a rádió megy megíjesztett, hogy jég is lehet.
A sok szutyok bútor behúzgáltuk a garázs végébe. Beáltam a Fabia-val. Namost elfog férni még az FZR is, meg egy íróasztal, és szerszámos szekrény, nameg egyszer ha pénzem lesz egy jóféle kocsmai flipper. Jónagy garázs. És fűtött.
Az enyém 165-öt egyébként mint rájöttem nem is mehet.
LAssan eljutok addig, hogy a hozzákapott paksamétát átnézzem. A 60 lóval 150-et tud max a papír szerint. Ma viszont kiforgattam a ford. piros aljáig. 3-asban 120.
Délután itt Szegeden volt akkora vihar,épp beértem ide a gyárba,mostanra lehűlt a levegő kabátot meg nem hoztam mert egy órakor még meleg volt.Télapós biciklizés lesz hazafelé!
Robi! Tudom, nagyon kókány megoldás, de most más olcsón kivitelezhető nem jut eszünkbe... Van öcsémnek (Ő is Robi, már találkoztatok elvben) egy kettes golfja. Piros. Lenne rajta kasznizni való, és utána kellene neki egy szín. Mivan ha nekiállok festék sprayvel? Persze előtte alapos előkészítés, meg alapozás, stb. Azért is lenne szükséges, mert a csomagtér ajtó már totál kuka, és beázik. Szereztem másik ajtót, jó állapotút. Kemény pénzek. 3 rongy volt. Azontúl, hogy nem lesz a legszebb van valami ellenvetés? Most is 4 szín van rajta. Alapozó vörös/a gyári piros/festék spray piros/rozsda
Egyébként a kocsi alja királyságos, küszöbök királyak, ajtók belső alja kicsit megindult, de az még javítható.
Kasznizni szoktál? Milyen gittel érdemes? (Amit multkor használtam szar volt nagyon. )
Emre,csiszold le fémtisztára,használj cinkspray(vagy horgany néven)alapozót,aztán fújd át valami fedőfestékkel,így egy darabig rajta is marad.Alapozó nélkül egy ből leesnek ezek az akril alapú festékek,a rozsdaoldó meg alatta is tovább dolgozik és egy idő után le dúrja a festéket.
szerintem 2 komponensű legyen,mert az oké,hogy most 1 kás gyagyi spréjjjvel fújod de ha egyszer eszedbe jut hogy normálisan is le kéne feteni,baromi nagy szívás még az alpozót is letakarítani nitróval,mert 1 komponensű cuccra nem fujhatsz később 2 kás festéket mert hatalmas a valószínűsége hogy megmarja,és felrepedezik
Nah akkor ha esetleg valaha gurulunk valamerre, nem engedlek magam elé, az biztos. Amúgy ez egyáltalán nem füstöl, egy picit se...
Kíváncsi vagyok, mik lesznek az "eredményei" a kivizsgáláson.
Lesz kompresszió mérése is, meg minden át lesz nézve most rajta szombatig, remélem semmi komoly nem bukkan fel. Elvileg ősszel még nem akarta eladni a srác, és HF felújjítás volt (szelepszár szimmering stb.) meg vezérműlánc csere is, mert csörgött és a feszítő is trapa volt. Szóval remélem szerencsém van és a karbi szinkron után nyugodtan közlekedhetek vele.
Köszi!
Hát rozsdamarót már kapott, mert az akku alatt nagyon gázos volt, de akkor a többi helyen ahol csak foltokban van csak csiszolni fogom. A vizszintes felület sem fog összejönni, mert per. pill. nem tudom annyira szétkapni.
Köszi a segítséget.
Alapozónak mit javasolsz?
A lila hagyma agyonverte az újhagymát.
De, most össze fog jönni..
Na holnap készítek fotókat. Megmutatom milyen lett.
És üdv új tag.
Én ma meg holnap szabin vagyok, merthogy vasárnap költözés. Lett szép küszöb, meg függöny karnis.
Jött felfele az idő, a rádió megy megíjesztett, hogy jég is lehet.
A sok szutyok bútor behúzgáltuk a garázs végébe. Beáltam a Fabia-val. Namost elfog férni még az FZR is, meg egy íróasztal, és szerszámos szekrény, nameg egyszer ha pénzem lesz egy jóféle kocsmai flipper. Jónagy garázs. És fűtött.
LAssan eljutok addig, hogy a hozzákapott paksamétát átnézzem. A 60 lóval 150-et tud max a papír szerint. Ma viszont kiforgattam a ford. piros aljáig. 3-asban 120.
-Horgászok
-motorozok
-nők
-na meg persze a piázgatás
hopsz ez már négy lett
és mos baromi szar idő van
Egyébként a kocsi alja királyságos, küszöbök királyak, ajtók belső alja kicsit megindult, de az még javítható.
Kasznizni szoktál? Milyen gittel érdemes? (Amit multkor használtam szar volt nagyon.
Kíváncsi vagyok, mik lesznek az "eredményei" a kivizsgáláson.
Lesz kompresszió mérése is, meg minden át lesz nézve most rajta szombatig, remélem semmi komoly nem bukkan fel. Elvileg ősszel még nem akarta eladni a srác, és HF felújjítás volt (szelepszár szimmering stb.) meg vezérműlánc csere is, mert csörgött és a feszítő is trapa volt. Szóval remélem szerencsém van és a karbi szinkron után nyugodtan közlekedhetek vele.
Hát rozsdamarót már kapott, mert az akku alatt nagyon gázos volt, de akkor a többi helyen ahol csak foltokban van csak csiszolni fogom. A vizszintes felület sem fog összejönni, mert per. pill. nem tudom annyira szétkapni.
Köszi a segítséget.
Alapozónak mit javasolsz?
http://www.liveleak.com/view?i...