"Horvát autópálya unalmas, randa, drága"
Ezért járunk szlovénon át az Isztria olasz oldalára... kb. 5 éve nem jártam horvát pályán, sztem veled utoljára.
"sehol nincs járda, kosz van mindenfelé"
Ezért járunk az Isztria olasz oldalára, az sokkal rendezettebb (de egyébként nekem semmi bajom nincs a közép Dalmáciával se)
"Ausztria meg szebb a hegyekben, nincs olyan meleg"
Ausztriában tényleg több a hegy - de sokkal kevesebb a tenger, és nyáron mi ezért megyünk - említettem már? - az Isztria olasz oldalára 😃
Az osztrákok kúltúráját inkább ne emlegessük, lenéző arrogáns parasztok... gondolom, főleg velünk. Ennek ellenére megyünk néha, inkább késő ősszel-tavasszal. nyaralni tenger, horvát (legközelebb-legolcsóbb), időnként olasz.
Horvát autópálya unalmas, randa, drága, köves a vízpart, sós a víz, sehol nincs járda, kosz van mindenfelé, Balaton sokkal rendezettebb, közelebb van, magyarul beszélnek, édes víz Ausztria meg szebb a hegyekben, nincs olyan meleg, kultúráltabb sokkal mint Horvátország. Szállás árakban böngészni kell vannak olcsók itt is ott is.
Szerintem a balaton sokkal putribb, tömeg, az osztrákok meg egyre köcsögebbek, eddig csak simán buzik voltak 😁
mi bajod az adriával? telefon, öv nem érint, még egy sört is meg lehet inni, meg a bírság is csak a leírnak a fele, ha azonnal kicsöngeted... gyorshajtani meg nem muszáj...
Osztrákoknál ráadásul a tenger is elég hideg 😁 a szállás árak meg az egekben... ha már osztrák, akkor inkább északolasz.
Már nem nagyon megyünk Horvátokhoz valójában elég putri hely. A tenger az szép, meg az óvárosok ami mindehol ugyanolyan a többi az balkán. Annak jó aki szokott hajókázni. Meg van egy-két jó motoros útvonal. Nyaralni inkább Balaton vagy Ausztria most oda megyünk.
A gumi teljesen független a motor életkorától. Ugyan azt a gumit tudod venni használt meg új motorra is és ugyan azt nyújtja. Kopó dolog ami kell mindegy mivel mész...
Az azért jó, mert az emelés után lett 16 290 bruttó a hivatalos ár. Az NKH-nál annyi is, azu, hogy a válllakozók mennyit tezsnek rá (hogy éri meg...), az más
Nem tudom milyen zümmögés vagy nyöszögés.. az enyémnek például semmi hangja nincs, kivéve 30 alatt a kötelező hanggenerátort, amit az eu kitalált. Egyébként ki akartam kötni, mert idegesít, de rájöttem hogy hasznos, mert a parkolóban mindig elém szédelegnek 😁
Feleslegesen erős autó? néha jól esik, ez a lényeg nem?
Nem a teljesítményére gondolok (az nem érdekelt) csak a viccesen zümmögő és időnként nyüszögő hangú menésre. A másiknak 500Le-s Model3 van, azzal is mentem már. (szerintem tök feleslegesen baromi erős, nem igazán látom értelmét)
A még másabbiknak meg dácsia spring van, az meg fullbéna. Van még egy lífes csávó is, de azét nem vezettem, mert egy gyökér.
Pedig ezek a kicsik megállnak 200 lóerő körül, már a 300 lóerő sokkal jobban érezhető, az 500 meg teljesen más dimenzió.
Már induláskor is jobban gyorsul a nagyobb, de igazán 100-150 közt feltűnő.
Szerelői pályafutásom kezdete 30 évvel ezelőtt.😺