Amiért végül nem nyúltam a telefon után az amiatt van, hogy a rozsdás alsó villahíd környékét és a horpadt tankot mennyire sikerült rendbe tenni. Az nem kérdés, hogy a tank sem a fáról lehulló érett baracktól horpadt be, az viszont igen, hogy a futómű mennyire volt részese az eseményeknek. A repedt gumi már csak egy kicsit tett hozzá. (ahogy nincs semmi kiegészítő sem a gépen, ami az eredetvizsgás képeken még fent volt, bár erre szokták mondani hogy a letisztul formavilág volt a rider stílusa)
Továbbá a küllős felnivel sem szívesen tökölődnék, pl. a Shadow-d felnijei vagy hasonlóak sokkal jobbak lennének.
Arra nem figyeltem annyira, jobban foglalkoztatott, hogy ez melyik típusgyengeségekben érintett.
Felmerül a kérdés, hogy hogy kapott így friss műszakit... Bár, jobban belegondolva a Shadow-t is botrányszar gumikkal és hátsó prizma nélkül hoztam haza úgy, hogy 2 napos műszaki volt rajta.
A váltója viszont "ráncfelvarrás" előtti, 077438 blokk-sorszám utáni fogaskerekek más cikkszámon futnak a 3., 4. és 5. sebességnél. Ennek a blokkja meg 058xxx környéki.
Na, ahogy látom ez F-es, 98/99-es, osztrák/német/svejci piacos. 47kW, egy karbis, már acél fogaskerekes az olajpumpája és elvileg két generátoros, 5 sebességes. Papíron elég jól hangzik.
130/90-16 az eleje, az még annyira nem vész. A 150/80-as első gumi... na, az a tökönszúrás :D
Ezt tegnap láttam meg és elgondolkodtam rajta (nincs messze) de itt is írtad hogy azért vannak ennél jobbak is. Szépnek látszik a képeken, de aztán megnézegettem a régebbi képeit (+az itt feltett képeket kinagyítva, mint pl. a hátsó gumi oldalát) és azért ez is állhatott elég sokat javításra várva.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/vn_1500f_classic/kawasaki_vn_1500f_classic-22163295#sid=8dce6792-278c-4258-a2fd-2ecbff3ef39d
Ez egy motoros fórum és én egy motoros témához szóltam nem pedig az erdélyi medvehelyzet kiértékelése volt a téma. Azt írtam le h számomra nem a medve hanem a rossz út jelentett problémát, és az utak állapotára akartam felhívni a figyelmet.
Nézd, az ott élők meg aki arra járt, lényegében mindenki azt mondja, tarthatatlan a helyzet... erre te jössz itt, hogy "kétszer voltam erdélybe, semmi gond" ami szerencse, mert ha gondod lett volna a medvével, akkor most nem írkálnál itt 🤔
Voltunk mi is többször a Transzfogarason egy medvét nem láttunk legutoljára viszont többet is. Azóta meg egyre több van úgy tűnik a hiradásokból. És persze egyre több hülye turista is. Jobb félni mint megijedni tartja a mondás, valamelyik felhergeli elborult a medve agya se hall se lát azt tépi szét aki a keze ügyébe kerül. 😂 Egyébként az utak tényleg szarok bár csinálgatják viszont ahol szar ott nagyon szar. Februárban voltunk autóval egy nagyon jó kis hegyi szerpentines úton mentünk ami egyszercsak átváltott mély kátyúba majd macskakőbe pár száz méteren utána megint aszfalt. 😄
Amúgy a medvék az út szélén ülnek tehát a jobboldali ablakon etették őket, szóval ha baj lenne a két autó közt elférek. De részemről lezártam a témát! Nekem semmiféle gondot nem okozott az a kb 10 medve amivel találkoztam viszont a rosz útburkolat zavaróbb volt.
Nem, keresek egy embert egy motoros fórumon aki megosztott egy észrevételt/tapasztalatott segítő szándékkal és hülye fiktív kérdéseket teszek fel neki… úgy h az ő általa felett kérdésre véletlenül se válaszolok!
Aha, araszolnak az autók, be van dugulva az egész, te próbálsz menni a résekben, egyszer csak ott van előtted keresztben egy medve, amint épp eszik az egyik oldalablakon keresztül... akkor mi a faszt csinálsz? rádudálsz, vagy elsőbbséget adsz neki? És ha feléd indul, te is feltekered az ablakot? 😁
5 év alatt 2x jártam meg a fogarast és nem volt gond a medvékkel, ülnek a seggükön az út mellet és a hülye autóst várják akik dobálják a kaját nekik…. Pont leszarják a motorost, nem kell a közelükben megállni. Azon a hülyén kívül aki idén meghalt mikor is volt medvetámadás a fogarason ahol motoros volt az áldozat?? Amúgy épeszű vagyok mások szerint is.
...egyébként épesszű ember nem használja a medvére azt a kifejezést, hogy "legkisebb probléma" mert egy pillanat alatt a legnagyobb probléma tud lenni az addigi életedben ☹️
Továbbá a küllős felnivel sem szívesen tökölődnék, pl. a Shadow-d felnijei vagy hasonlóak sokkal jobbak lennének.