Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú gyerekek!Elég rottyon vagyok,elköszönök ideje aludni egy kicsit. Cső!
erre írják a mai fiatalok, hogy LOL
Csak Titeket vertek át, Nekem volt eszem
nem úszod meg, ha összejön megyek én is
Jól hangzik!
A főnököm mondta mi lenne 1x összehívnám ide a brancsot. szobák vannak csak hálózsák kell meg szivacs fürödni lehet q nagy parkoló és lehet sütni akár bográcsozni is.
Na ez igen! Látod,még lehet hogy minden okés lesz. Mindenesetre szorítok Neked!
IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN.

Most beszéltem az előző tulajjal és mondta semmi akadály mert ő nem adta le a papírt azaz nem jelentette be de írjunk 1 üzembetartóit márc-6-júli-6 ig. És csinálunk 1 új adásvételit szombaton reggel júli-6 os dátummal. . .
Vazzze! Mi lesz ott Nálad! Egész jó kis csapat gyűlik! Ez már tetszik
Majd még jövök.
Jó szereti a sört ő is. Meg snoopy is.
Motor marad, asszony megy
Vagyis én motorostól.
De akkor jön az ikm2023583743789478 papa is mert itt van a szomszédba.
Szóhoz se jutok bakker ezt a meglepetést. . .
El ne add a motort hogy képzeled. Ja nem az sry.
Ha egy kicsit jobb idő lezs felmotorozok hozzád. Felkötöm a gumidat is, sörözünk egyet, másnap meg hazajövök. Mit szólsz?
Sok a meló. Csak este érek ide, addigra mind alszotok. Fele árpát le sikerült aratni. Azután akkora esőt kaptunk mint állat.
És a dinnyém is kel már szépen.Ha nem lesz gebasz látom a fényt az alagút végén. Csak még sok idő. És persze ha addig el nem válunk.
Na itt az öreg royal t-rex is nincs kihalás feltámadás.
Nah következő tali helyszín, időpont? Gyerünk fiúk, mindjárt itt a tél.
Akkor én mit mondjak még nem érkezett válasz a levelemre amit a régi tulajnak írtam.
Kezd az önindítóval mondom. Nem merül az le. Nekem is ez volt a jelenség. 3 szerelő, és 60000ft tanulópénz után magam nekifogtaam, kitakarítottam és jó lett. A szerelők meg sem nézték. Bezzeg szelepet, meg vezérműlánc egy foggal elrakva, az ment nekik. Biztosan beázottt, és szorul.
Ma kicsit feszült vagyok,úgy hogy vigyázz mit beszélsz!