Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábrusnak egyetlen bizonyítéka van, hogy gurult már idén. Lefotóztam.
Nincs is mert mindenki vigyázz rá és csak 1 héten 1x mennek vele vagy mint Ábrus idén 300km
Tőled, meg a Hulitóó biztosis..
kérem kaccsolka ki!
Ennyivel tartósabb darabok ezek? Az FZR-ekben nem nagyon láttam 70-80 ezer km-ert!
persze, ha valakinek van a kezében 2 millás kocsira való is, és 500 ezres kocsira való is, és épp azt veszi amelyik jobban alkudható, és jobb vételnek tűnik. Vagy, ha nincsenek előítéletei, mint nekem a Fiattal, meg a Franciákkal kapcsolatban. Én láttam itt a kereskdeseket 2 éve, és 4 hónapja. Ég és föld. Csak a készleten maradt szarok vannak. Az üzemanyag árak miatt meg nem érte volna meg, szétnézni az ország 15 pontján a magánhirdetők körében, illetve idő sem volt várni, merthogy régi kocsi már nem volt, újra meg még csak a pénz volt.
Végsebeségre mint a 750gixer, gyorsabb mint egy sima r6. kb mint r6r, de sokkal nyomatékosabb, sokkal durvább. mikor öcsiét meghajtottam, azé ment. Ja, és SOKKAL Nehezebb vele gyorsan menni mint egy végsebességre ugyan olyan gyors 6ossal. sztem dög nagyon!
fosó te mástól is

bocs
A Marea nekem is bejövős. Mikor uncsimnak vettük 4 éve az Albeát kikuncsiztam a csókától, hogy azzal is csaphassunk egy karikát (hamá otthagytunk 1,5 millát ez a minimum.) Éshát nem elég, hogy qvajól néz ki, jó is volt vezetni. De, 8-10 km alatt ez úgysem eldönthető.
Onnan kedves fórumtársam hogy nem mindenki vesz úgy kocsit mint Te. (másképp is lehet csinálni és láss csodát,azt sem tudod hogy melyikre hagyd ott a pénzed)
Ebből lesz a bőrruci a jövőhéten és még kell 1-2 apróság a motorhoz fékbetét és nemtommi.
140 le eszi mid a 2őt csak ennyi az erőklömbség. Nagyon nem lehet összehasonlítani az újakhoz azok többet pörögnek könnyebbek, fzr nehezebb, a futómű az csak az előfeszítés állítható. De ha rendben van megszolgálja ez még anyagból van. Fel veszi a versenyt szerintem. Enyém 22 éves de bődűletes erőt képvisel. Fosok is rajta.
Bocsi 36X tele tank!
Hát nem vitte túlzásba.
18X tele tank! Vazze! De jól állsz!
Te Ábrus a túlkínálattal küzdést, Te honnan veszed?
Nálunk mikor a kocsit kerestem elmentem 2 olyan nagyobb kereskedésbe is, hogy csak pangott. Volt néhány nagyobb, komolyabb, meg egy rakés ócskaság, és itt-ott a keresettek közül egy pár, és vége. 2 éve,mikor havernak kerestünk kocsit, ugyanúgy bejártuk Debrecen és Nyíregyháza kereskedéseit, és legalább 2X ennyi autó között lehetett válogatni.
A többivel kb. egyetértek.
Melyik? (használd légyszi a "válasz erre" gombot mert nem tudjuk hogy kinek mondod)
Már az elején bukta. mindegy :)
Van a szomszédnak az a T72...
Na attó tartok.
Na mára jó napom van volt kint a főnök és hozott 1 kis kenyérrevalót . . . . . . .
Nem tom sokan mondják megy mint álat de nem tom a mostani gépekhez képest kb hol áll erőben pl r6? vagy gixer 750?
"összes fúvókát 2 kivételével"
A benzin csak a tankból szokott eltűnni ha nem figyelsz és jönnek a kannás bennszülöttek.
Ha elindulás előtt kapcsolgatod a vészleállítót akkor felnyomja teljesen az üzemanyagrendszert?
És ha nyelezed?
Imádom a bravát, de jó lenne lufis-abs-esben, akkómármérne kombi, és már ott is a mariska (marea). eredetileg is olyat akartam. csakhát, pont az amit mondtál..