Én már tavaly ősz óta kínlódtam vele,tudtam hogy hidegen legalább két hengernél nem zár jól szelep,de ha elkapta,kis melegítés után ment.Tavasszal karbisort cseréltem,levesz-állít visszarak kilencszer,aztán jók lettek a beállítások végre,jól húzott két személlyel is,csak már cseréltetni akartam a vezérmű láncot is,nem akartam úgy járni mint Csontkovács a 400-al.Kértem még hozzá egy szelephézag beállítást,na ezzel megbolygatta a szelepeket,és végleg elszállt a jobb szélső henger.Visszafúj a karbiba,durrog a kipuba.
nem tudom, ha jól emlékszek nem mutatkozott be, ha rosszul akkor meg nem emlékszek a nevére
Egy alacsony, rövid, világosbarna tüsi hajú fiatalember volt a műhelyben, meg asszem a főnök.
De nem aggódok, bízok bennük, meg hogy időre készen lesz..
Vittem nekik 1-2 tartalék alkatrészt is hozzá, elbeszélgettünk a piros ezresről, az Fz-ről kérdezgettek kicsit aztán jöttem is mert a kollégám aki hozott vissza Kaposvárra már várt rám egy ideje.
Sajnos odafele megcsúsztam az idővel az eső meg a forgalom miatt.
De ez piszokdrcga tatyó, faterról nyúltam, mikor eladta az xj900-at, a kerek fenti szintén burzsuj givi vagymilyen, az nagybratyóé, a tanktáska is nagyon jóféle, az öcsié volt. ki nem fizetnék annyit, amennyi a bolti áruk lehetett. de tény, h ez a sporttúra nyeregtáska, überkirály!
igen, mikor először kipróbáltam mondtam is a csókának hogy ez rosszab mint mikor idehoztam, akkor még tökörészett rajta egy hétig, az utána sem lett jó, de a nyakamon volt már május hát elhoztam a vasat. Szerencsére a fizetség a teljesítményarányos volt Ráadásul azt mondta hogy az eredeti szűrőházzal nem tudja beállítani, csak a "sport" szűrőkkel. Annyi hasznom volt a dologból hogy a légszűrőházban levő gumicsonkokat kicserélte, mert azok baromian megkeményedtek.
Akkor azzal a beállítással mentem egy ideig, de utána olvastam a dolognak és nekiálltam megnézni mi is van. A gyerek a subertet a legfelső vágatban rögzítette, a keverékcsavart meg 5 fordulattal volt kitekerve. Amit én találtam beállítás az suber tű: felülről a második vágat, keverékcsavar 2-2,5. Ezzel egész kellemes a fogyasztás, lehet vele menni, de nem az igazi.
spongyabob él
A bukó sajnos nem fér bele.
hanem ezt
csak hogy megjegyezzem
Egy alacsony, rövid, világosbarna tüsi hajú fiatalember volt a műhelyben, meg asszem a főnök.
De nem aggódok, bízok bennük, meg hogy időre készen lesz..
Vittem nekik 1-2 tartalék alkatrészt is hozzá, elbeszélgettünk a piros ezresről, az Fz-ről kérdezgettek kicsit aztán jöttem is mert a kollégám aki hozott vissza Kaposvárra már várt rám egy ideje.
Sajnos odafele megcsúsztam az idővel az eső meg a forgalom miatt.
http://www.origo.hu/filmklub/b...
A 150-hez meg 7500-ös fordulat kellene. (ha jól számolom)
De majd ha megkapom azt a 38-as hátsó lánckereket amit pár hónapja megígért pumucikli talán összejön.
Akkor azzal a beállítással mentem egy ideig, de utána olvastam a dolognak és nekiálltam megnézni mi is van. A gyerek a subertet a legfelső vágatban rögzítette, a keverékcsavart meg 5 fordulattal volt kitekerve. Amit én találtam beállítás az suber tű: felülről a második vágat, keverékcsavar 2-2,5. Ezzel egész kellemes a fogyasztás, lehet vele menni, de nem az igazi.