Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 év? Ezek hülyék.
Köszönöm a válaszokat...nemis most gondoltam, hogy holnap már meg is kezdem az alkatrész beszerzést ...először tényleg most örülök a motornak motorozok, viszonylag magas(187cm) vagyok, engem nem zavart hogy lennt ülök mert megfelelően érzek mindent, de lehet köv szezonra érdemes lenne megcsinálni(mind viselkedés, mind esztétikai szempontból).

Köszi a gyors választ, jó hogy viszonylag 1szerűen megoldható.

Holnap jelentkezem!

Jó éjt mindenkinek
Ha csak az a cél hogy "jobban" forduljon akkor az is segít hogyha a telószárakon lejjebb engeded az elejét. (fent a villahídnál kilóg 2-5-10mm a szárból)
Már pár mm is nagyon sokat számít de vigyázz, mert ha emeled a hátulját vagy leengeded az elejét akkor a fordulékonysága javul de az egyenesfutás lesz az ára nagyobb tempónál!
anu-val mi van? Nem láttam írogatni.
Sajnos mindig ezt mondják. Jelentkeztem az osonóba és teszt meg beszélgetés. Majd értesítjük. mondom ok fél év 1 év. telefon osonóból hogy holnap kezdhetek mondom köszönöm már nem aktuális erre neki áll feljebb hogy akkor minek jelentkeztem. Mondom anyádért az 1 éve volt már.
Érzékenyebb a kanyarba jobban beesik, lassú menetbe is érzékeny.
A rugózása nálam a 130asnál sokkal keményebb lett alig ül be a 115kg alatt. és nálam már ez a vége mert a rugó éppen nem ér hozzá a villához. Rendeltem 1 140est de azt még nem raktam be.
Egyenlőre nincs szükség rám a BILK-be, majd hamarosan.....
Örülök hogy sikerült megcsinálni a papírozást. A kutyacsont cserével a gyári alkatrészt 1 kisebbre cseréltük nálam 2 verzió is létezik a 15xmm es helyett 130as van berakva ami magasabb posit eredményezett és hegyesebb villaszöget.
Én is beszartam, pont a vámpíros film közepén kattintottam rá...
Nekem pl olyan magas hogy ráülve (állva) alig lehet függőlegesbe állítani sztenderről. (de ez így már kicsit sok)
Arra viszont számítanod kell hogy a k.csont cserével megváltozik a himba áttétele is és ezzel a rugózás is!
Most kezdted el használni a gépet.
Egyenlőre szerintem ne változtass hanem szokd meg így a vasat és ha nem jó AKKOR kezd el állítgatni a hátulját. Mert állítási lehetőség a rugóstagon is van (bár nem sok).
Üdvözlök minden fzr-es és nem fzr-es FZR fórumozót!

Ahogy azt terveztük, úgy sikerült is lebonyolítani a motor papírozását, ha már itt tartunk közölném veletek, hogy /pill egy 600cc-s 92-es évjáratú motort a 0-ról Mo-ra papíroztatni 85-e ből lehet. Ebben bennevan minden (reg.,forg.,tk.,friss vizsga.,rendsz.,illetékek, névre írás stb stb), +még a biztosítás ami változó ugye. Azzal együtt 100környéke.

Ezek után olajcsere megvolt, szinkron kipipálva, rendszám fel, azóta 50km-t mentem vele. A gép hibátlan(koppkoppkoppkopp), nagyon örülök neki, ma kapott egy kis tisztogatást is

Egy kérdésem viszont lenne hozzátok. Láttam, emelitek az FZR-ek hátulját. Ahogy kivettem a hsz-ekeből akkor a "kutyacsont" cseréjével. Valaki leírná nekem PUPU, DohhMann hogy pontosan hogy, mit, mivel csináltatok? Mert nekem sokkal jobban tetszene és a kanyarokban se lenne hátrány...főleg ez ami miatt megérné emelni. Előre is köszönöm!

Képekkel holnap jelentkezem!

További szép napot
. . . . . . .
Ez nem az akksi függvénye hanem a generátoré. Az a lényeg hogy a generátor ~360-380W-ot tud, ki kell számolni hogy mekkora teljesítményigénye lesz azoknak a cuccoknak amit rá szeretnél még terhelni a rendszerre. A 380W-ot ne lépje át az összes fogyasztás.
Tervezek nem megvalósítok elméleti síkon megy a dolog.
Az aksinál arra akartam célozni mekkora az a maximális A amit tudok használni pl most 12V 14A de mondjuk 12V 24A mert tervezek 1-2 extrát és lehet több kraft kell bele.
28 ampert ad le a generátor ha erre gondolsz (az akksi kérdést meg nem értem)
MI az a maximális aksi és amper amit elbír a motor generátor elektronika?
Poti tessék ez jobb mint a tiesto
http://youtu.be/m2fqWsuys6s
Úristen, még a hideg is kirázott. Ezt a gyereket centinként bevagdosnám olfa késsel, és begyömöszölném egy TOITOI tartályába...

gyula: ez jó volt
örülnék ha végre lenne 1 fantasztikus napod az életben.