Köszönöm a válaszokat...nemis most gondoltam, hogy holnap már meg is kezdem az alkatrész beszerzést ...először tényleg most örülök a motornak motorozok, viszonylag magas(187cm) vagyok, engem nem zavart hogy lennt ülök mert megfelelően érzek mindent, de lehet köv szezonra érdemes lenne megcsinálni(mind viselkedés, mind esztétikai szempontból).
Köszi a gyors választ, jó hogy viszonylag 1szerűen megoldható.
Ha csak az a cél hogy "jobban" forduljon akkor az is segít hogyha a telószárakon lejjebb engeded az elejét. (fent a villahídnál kilóg 2-5-10mm a szárból)
Már pár mm is nagyon sokat számít de vigyázz, mert ha emeled a hátulját vagy leengeded az elejét akkor a fordulékonysága javul de az egyenesfutás lesz az ára nagyobb tempónál!
Sajnos mindig ezt mondják. Jelentkeztem az osonóba és teszt meg beszélgetés. Majd értesítjük. mondom ok fél év 1 év. telefon osonóból hogy holnap kezdhetek mondom köszönöm már nem aktuális erre neki áll feljebb hogy akkor minek jelentkeztem. Mondom anyádért az 1 éve volt már.
Érzékenyebb a kanyarba jobban beesik, lassú menetbe is érzékeny.
A rugózása nálam a 130asnál sokkal keményebb lett alig ül be a 115kg alatt. és nálam már ez a vége mert a rugó éppen nem ér hozzá a villához. Rendeltem 1 140est de azt még nem raktam be.
Örülök hogy sikerült megcsinálni a papírozást. A kutyacsont cserével a gyári alkatrészt 1 kisebbre cseréltük nálam 2 verzió is létezik a 15xmm es helyett 130as van berakva ami magasabb posit eredményezett és hegyesebb villaszöget.
Nekem pl olyan magas hogy ráülve (állva) alig lehet függőlegesbe állítani sztenderről. (de ez így már kicsit sok)
Arra viszont számítanod kell hogy a k.csont cserével megváltozik a himba áttétele is és ezzel a rugózás is!
Most kezdted el használni a gépet.
Egyenlőre szerintem ne változtass hanem szokd meg így a vasat és ha nem jó AKKOR kezd el állítgatni a hátulját. Mert állítási lehetőség a rugóstagon is van (bár nem sok).
Üdvözlök minden fzr-es és nem fzr-es FZR fórumozót!
Ahogy azt terveztük, úgy sikerült is lebonyolítani a motor papírozását, ha már itt tartunk közölném veletek, hogy /pill egy 600cc-s 92-es évjáratú motort a 0-ról Mo-ra papíroztatni 85-e ből lehet. Ebben bennevan minden (reg.,forg.,tk.,friss vizsga.,rendsz.,illetékek, névre írás stb stb), +még a biztosítás ami változó ugye. Azzal együtt 100környéke.
Ezek után olajcsere megvolt, szinkron kipipálva, rendszám fel, azóta 50km-t mentem vele. A gép hibátlan(koppkoppkoppkopp), nagyon örülök neki, ma kapott egy kis tisztogatást is
Egy kérdésem viszont lenne hozzátok. Láttam, emelitek az FZR-ek hátulját. Ahogy kivettem a hsz-ekeből akkor a "kutyacsont" cseréjével. Valaki leírná nekem PUPU, DohhMann hogy pontosan hogy, mit, mivel csináltatok? Mert nekem sokkal jobban tetszene és a kanyarokban se lenne hátrány...főleg ez ami miatt megérné emelni. Előre is köszönöm!
Ez nem az akksi függvénye hanem a generátoré. Az a lényeg hogy a generátor ~360-380W-ot tud, ki kell számolni hogy mekkora teljesítményigénye lesz azoknak a cuccoknak amit rá szeretnél még terhelni a rendszerre. A 380W-ot ne lépje át az összes fogyasztás.
Az aksinál arra akartam célozni mekkora az a maximális A amit tudok használni pl most 12V 14A de mondjuk 12V 24A mert tervezek 1-2 extrát és lehet több kraft kell bele.
Köszi a gyors választ, jó hogy viszonylag 1szerűen megoldható.
Holnap jelentkezem!
Jó éjt mindenkinek
Már pár mm is nagyon sokat számít de vigyázz, mert ha emeled a hátulját vagy leengeded az elejét akkor a fordulékonysága javul de az egyenesfutás lesz az ára nagyobb tempónál!
A rugózása nálam a 130asnál sokkal keményebb lett alig ül be a 115kg alatt. és nálam már ez a vége mert a rugó éppen nem ér hozzá a villához. Rendeltem 1 140est de azt még nem raktam be.
Arra viszont számítanod kell hogy a k.csont cserével megváltozik a himba áttétele is és ezzel a rugózás is!
Egyenlőre szerintem ne változtass hanem szokd meg így a vasat és ha nem jó AKKOR kezd el állítgatni a hátulját. Mert állítási lehetőség a rugóstagon is van (bár nem sok).
Ahogy azt terveztük, úgy sikerült is lebonyolítani a motor papírozását, ha már itt tartunk közölném veletek, hogy /pill egy 600cc-s 92-es évjáratú motort a 0-ról Mo-ra papíroztatni 85-e ből lehet. Ebben bennevan minden (reg.,forg.,tk.,friss vizsga.,rendsz.,illetékek, névre írás stb stb), +még a biztosítás ami változó ugye. Azzal együtt 100környéke.
Ezek után olajcsere megvolt, szinkron kipipálva, rendszám fel, azóta 50km-t mentem vele. A gép hibátlan(koppkoppkoppkopp), nagyon örülök neki, ma kapott egy kis tisztogatást is
Egy kérdésem viszont lenne hozzátok. Láttam, emelitek az FZR-ek hátulját. Ahogy kivettem a hsz-ekeből akkor a "kutyacsont" cseréjével. Valaki leírná nekem PUPU, DohhMann hogy pontosan hogy, mit, mivel csináltatok? Mert nekem sokkal jobban tetszene és a kanyarokban se lenne hátrány...főleg ez ami miatt megérné emelni.
Képekkel holnap jelentkezem!
További szép napot
http://youtu.be/26a8JITwImQ
http://youtu.be/m2fqWsuys6s
gyula: ez jó volt