Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tenyleg bal szelso,nem jobb szelso kicsit faradt mar az agyam,osszekeverem az oldalakat
asszem kicsit nagy lett a felbontás, no mind1 teszem fel a parkolás galériába
az ott van az ellendarabjan,nem?
van egy acer egy toshiba ews egy hp toltom.valamelyik csak kompatibilis lesz hozza:) ha nem,akkor kell szerezni egyet.
jaja, az a kis fekete gyűrű, ugyi?
a baloldalinál mitől égettesnek tűnös a közepe a karbinak? jameg, alapban a galambfogó sport"légszűrők" is csinálhatnak, mit csinálhatnak, csinálnak rossz gázcserét, a nem egyforma ellenállású szívó és kipufogóoldal miatt.
A 4es hengernél hiányzik egy tömítés, az alapjárati csavarnál.
Megpróbálom bekarikázni.
a jobb szelso,mintha kopott volna
most csináltam ezeket a képeket a házunk előtt
szerintem leszopta magát
Nem ez 1 nappal több. Csak nincs hozzá töltőm. Most kölcsönbe kaptam egyet.
Nincs bowden?
ez mar jobban hangzik,mint a masik.ez is 40-ert? persze,szivesen ranezek,leteszteljuk a dolgokat benne.
Azt visszaadtam, de ezt is megmutatom, ha elválalod. 1.66 dual
2gb ram 60gb vinyó. wifi, kam....stb
sztem hianyzik vmi.lehet,h a kep?
Látom neked a fasznak a rossz vége jutott az életbe.
Hol van a kép?
Jó estét haverkáim.
kivagyok bazmeg, kivagyok, faszom, ebbe a kurva lakásrendezgetésbe, aztán szar lesz, én rendbeteszem, azt az nem jó, és elkezdi megint összebaszni nem jóra
GYULÁM!
Nem ér kétségbeesetten felhívni hogy már megint mi a jó k. Isten f.sza van! (majd úgy is mondom)
Látom mindenkit kitiltottak a fórumról
No emberek játék van!
Aki szeretne segíteni Gyulánknak az megmondja hogy hol a hiba a képen: (bár Gyulámnak baromira nem vicces)
Tessék megnézni aprólékosan minden kis részletet! (kis segítség: a karburátor működését erőteljesen befolyásolja gázadásnál)
Most felnőtt módjára viselkedem és meghallgatom az egyik kedvenc számomat,aztán száműzöm magam a garázsba.
háztáji gyártású volt a csavar azért törött el