Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10e jobban hangzana.
Ki lehet kötni csak át kell hangolni a fuvókázást
le kellene szabályozni, és új perselyek gyártani hozzá
pupu, ne bassz fel pls. köszi...tudod milyen hangja volt kikötve? és mennyire nem ment? tudod, hogyan működik és mi a lényege az exup-nak? gondolom, hogy igen. akkor azt is tudod, hogy egy ilyen motorba mint az enyém, nem lehet "kikötni"
miért kell befeküdnöd?
Elnagyolva valami ilyesmi a helyzet:
na, 99%, h hétfőn műtenek.. mondjuk ahoz pénteken be kell feküdnöm, elötte meg vizsgálatok.. melóban örülni fognak. -és még nem is reklámoztam, h utána sem jövök nagyon.
kösd ki a genyóba szereld ki nem kell az oda
na ezért nem te szereled a motort
Vagy: kitöltöd szilóval a perselyeket, amíg elhajt vele, csak nem csörög, vagy fixre rögzíted, monnyuk háromnegyed állásban, a bovdent furmányosan kötöd ki, h indításnál jónak tűnjön.
Zörögve is ellátja a dolgát, nem? ha meg megszorul, gyújtásnál hallik..
Igazából egy 10-15 körül szeretnék darabjáért, de ugye a fórumos kedvezménnyel egy kicsit másképp alakulna.
Talán februártól már dolgozok, ha gondolod küldök majd normális képeket, meg addig megálmodom.
De ha lenne egy ellenállhatatlan ajánlatod meghallgatom.
Mi a megoldás rá akkor? tudom, hogy zörög, azért próbáltam megoldani alátéttel...de nem sokat javított a dolgon. Tudom, hogy mi a baj, de a megoldást nem igazán tudom...a jó múltkoriba le is fényképeltem. Mit tudunk kezdeni vele?
Kell egy bontott exup.
. Köszönöm szépen
. . . .
PUPU!
boldog születésnapot
Elfogyott a hegesztő pálcád?
Nem azzal van a baj.
A két csonk kopott meg ami a perselyekben van és azokat valaki egyszer már felhegesztette, amitől el is vetemedett az egész. Mivel a két tengely nem vízszintes (hanem görbe az egész) ezért méretpontos perselyekkel szorulna az egész "szelep".
És az oldalirányú kihézagolás? Attila azt is szokta. Nem beleugatni akarok,nem értek hozzá,de hátha! Hátha nem mondok nagy hülyeséget.
Persze hogy nem, józanul ki a nyavaja menne oda dolgozni?