18000 fordulathoz hogy a picsába ne lenne korrekt a 7l. Apriliám 2T 125 40le powerszelepes 8l evett bakker és nem sírtam mert az élvezetet meg kell fizetni vedd tudomásul kicsi gép pörög eszik ennyi ne akarj már 4l elmászkálni akkor használd az xt azzal 2 vel is elmehetsz.
Pupu nemár, hát szerinted korrekt a több mint 7 literes fogyasztás? Senki sem mondta, hogy ne pörögjön! Pont amiatt van ez a motor, mert imádom, hogy pörög és imádom a hangját. Gondolhatod, hogy nem a 30 lóerőt szeretem benne...nem tudom honnan tudod, hogy én, hogyan akarom használni...amit mondtam, az kifejezetten ádámnak szólt, hogy nem igazán tetszett, hogy tiltáson ment vele...ábrus is letiltatta, de ez a dolga a motornak...ne kúrjatok fel meló előtt, ott amúgy is felbasznak majd...
Igen, tudom, a vidin láthatod -hallhatnád (ha jó minőségű lenne), hogy rányomom az ujjam a szelepre kívülről, és egyből elhallgat. Próbáltam az alátétet, hogy ne érjenek össze a fém részek, de nem lett az igazi. Nem szorult, meg semmi, de nem lett sokkal jobb...
Azt viszont furcsálom, hogy szét volt esve, mert én raktam össze, úgy, ahogy volt..indításnál megcsinálta a tesztet azt tudom, de hogy működés közbe is jó volt-e, azt nem tudom biztosra mondani.
És ki mondta hogy szarabb mint 1 1000res? Ki mondta én azt mondtam ahogy te akarod használni mert jajj ne pörögjön a kicsike jajj milyen hangja van jajj ne egyen sokat jajj...
Majd mosolygok a találkozón erről a gépről mindenki azt hiszi, hogy takony...pont úgy használom - használnám ezt a motort, ahogyan az a nagykönyvbe meg van írva. Gyorsultam már lámpától lámpáig a hungárián R1-el, gixerekkel, kawákkal....rövid távon, belvárosban, nem tud annyival többet az ezres, mint amekkorával erősebb..
Jó hír: mos tmár viszont működik, ugyanis eddig nem csinált semmit. (csak a működtetése mozgott de a szelepet nem vitte magával ugyanis szét volt esve az egész)
Mert nekem tudnom kellett hogy mit tud. (egyébként nem tenném)
- ?
- Root kiskacsa
Ne bassz át, nekem is volt 250-em
Azt viszont furcsálom, hogy szét volt esve, mert én raktam össze, úgy, ahogy volt..indításnál megcsinálta a tesztet azt tudom, de hogy működés közbe is jó volt-e, azt nem tudom biztosra mondani.
Hát igen, amíg valaki nem fekszik el a géppel nem nagyon lesz értéke