Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivan?
Uraim elfáradtam ma a nagy szerelésben mentem alukálni ha nem baj.
75000 váááá

Jó éjszakát
Kollégád ma bátor volt slick gumival a hóba robesszal
Már megint a pia
Egy rekeszben 24 sör van
Egy nap 24 órából áll. Véletlen?
Akkor én meg sem szólalok. (nekem az van benne amiket éppen találtam itthon, és ráadásul nem is egyformák )
full fényesek ha nem látszana rajta nem rozsdásodo féle
nekem ilyesmik szarul látni de valamit látni belöle
nekem a kep jobb szelen levo van.lapos imbusz.eszmeletlen jol nez ki.kicsivel szelesebb a feje,mint a lencsefejunek,es nagyon jol mutat:) volt,h kisebb metrikus csavar kellett.volt itthon menetmetszo,es csinaltam belole:) van belole 8,10,15mm hosszu.a kivant hosszusagura vagtam,es igy minden csavar egyforma a motoron.
Engem a funkció érdekel az hogy kicsi nagy az már nem nagyon izgat.
Ami a kép közepén van lencsefejű az kb 8mm átmérő az M5-ös.Ilyet én is vettem,de az túl kicsi, hülyén néz ki szerintem.
De ami az apróba szokott lenni azok kicsik.Ha nálatok tényleg van nagy fejű akkor majd beugrok,ha arra járok.Én már sok helyen kerestem,de még csak rendelésre sem tudtak hozni.A yamaha szervizben meg tényleg nagyon drága,úgyhogy inkább kipolíroztam öket,csak többnek a menete is nagyon szar.
nekem is ilyenek vannak . .
nekem imbuszos lapos szép csavarok vannak és a 10db os csomag volt 600 ft majd teszek képet csak most kimerültek az akksik egy ora azt mutitom
en butorcsavarral oldottam meg az idomcsavarokat.kb 15Ft/db,nagyon esztetikus,es mivel alu,igy nem is rozsdasodik.van mindenfele meretben es hosszban.
Van nálunk 1 csavarbolt mindenfajta van és olcsón nem 3-400ft/db áron vettem ott milliószor már csavart de megvan az összes nekem csak ilyen 3 fajta összesen kell kb 4db a fejidomhoz. De szokott itt is fent lenni az apróba készlet.
Te csak azt hisze, barátom! Közel 600ft/db az eredeti.Az innen-onnan megrendelhető lencsefejű csavar tényleg csak kis lóf*sz lencse méretű csavar.Ja és az is 3-400ft.És számoltad,hogy mennyi kell?De ha mégis találnál normális méretű(12-13mm fejátmérő)csavart ócsón nekem is vegyél vagy 10-et légyszi.
vége
4 szülő (és egyik gyermeke sem problémás)

gó home
oszinten,szted kie az a fenek? szted le merne irni,ha nem a kingae lenne?
elég ideges voltam én is ma mert idáig megusztuk hó nélkül és ma meg nekiált szakadni . A Héten az erdőn dolgozun fakitermelés van és ha esik egy pár centi akkor már nem tudunk kimenni mert saját célra gyüjtjük és saját személy autóval megyünk ki az erdőre . Személyel meg ha van pár centi akkor szopás van és hát ma igy jártunk pont . De hála isten megált még egy hetet kibir akkor franyó
Addig nem akartam amíg nem jön meg a kipufogó tömítés a könyökhöz az megjött ma be is raktam. Majd szerzek benzint valamelyik nap és kiderül mi a helyzet.