Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Végre péntek.
érdekes, hogy főleg mióta nem játszom, de addig sem nagyon kötöttek le az ilyen meccsek. néha tök jó, meg véletlenül van, hogy nézek, de amúgy nem izgat. Néha még az autó-motor versenyeket sem nézem
Spot 1-en kezdődik a Magyar-Lengyel kézilabda helyosztó. 7.helyért játszhatunk a Vb-n. Végre valami kultúrműsor!
aha. szóval a gyűlölet ünnepe?
elképzelem, megy a mantra a bírónak: kuurva anyád, kuurva anyád
-mire pupu: jaj srácok, tiszteljétek már az édesanyját, ne beszéljetek így. XD
Az más az nem arról szól akit az ember szeret hanem akit nem szeret.
azért egy ilyen megnyilvánulás mellé, oda tudnék szerintem vágni pár díszes focimeccses pillanatot tőled
Elhiszem, de akkor is basztam olyan lekezelő olyan ááá hagyjuk is mert neked lehet beszélni úgyse érdekel a véleményünk.
hidd el, ez az volt
Szegény lány meg se érdemel téged tiszteletlenül bánsz vele.
Te olyan kibaszott csúnyán beszélsz. Mi az hogy basztam? esetleg a budiajtót mert nem kaptál nunikát. Basztam helyett mond azt hogy szeretgettem a csajszit ez inkább illik a stílusodhoz mint az hogy basztam.
Egyik nap olyan mint a másik. Normál esetben várom a hétvégét,de most tök mind1.
én ugye kótházaztam, csinált ebédet nekem itthon a mia, aztán basztam, és most megint itt
A Narnia nagyon tetszett,bár csak az első részét láttam.
Sanyikám valakinek azt is kell dolgozni. Na mondjuk pont én nem illek a képbe filmeztem egész nap. narnia 3 meg gyors meló
Mi van ma? Itt ülök a gép előtt,és órák óta senki. Lehet hogy dolgoznak?
bot
Háló!
megasúlyos
ha minden jol ment,most szall le anyukarol
Season of the witch de csak ha szereted a démonos boszis semmitmondó filmeket. Amit nálam forgattak
én a szomszédokat szoktam nézni a neten
ja pihizek.. vasárnap kell visszemenni. mia mondta, h menjünk moziba.. mit érdemes megnézni, ha egyáltalán?