Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ákkor a tejátol ván tezsvirem
és mit kell enned hozzá?
faszt. gázteleszkópos ülésemelés. na, mivan? az smafu?
13:47-kor írtál, én meg 14:15-kor válaszoltam. nebuzizz!
Nem írtam, hogy Soroksáriba? El kéne olvasni az sms-t...
Ha kiszeded akkor mivel fogsz vagizni? Az az egyedüli pozitívum a bicón!
meg nehogy válaszolj fasszopááá voltam dunaplázában, aztán nem jutott eszembe, hol négerkedsz
Igaziból nem tudom, új teát iszom. Azt írja van benne, 4.02% alkohol. Lehet becsíptem nemtom...csak örülök mindenkinek, ez baj?
erre már én is gondoltam ,hogy valamit szed de ugy sem árulja el mert irigy
lehet majd kiszedem a háttámlát, van egy kicsit magasabb srác a majások között, ő is kiszedte, és így jóval több a lábtér
Poti veled most mi van?
Kicsit el vagy szálva.. helloo, mizuuu, mindenokéééé, icokkkééé, happyséég, királysááágg. . . .
2 kérdésem van. Mit szedsz? Miért nem adsz?
Szija Pistibácsi mi a helyzet? motoroddal, hogy állsz? Remélem nagyon, hogy tavasszal találkozunk! Jó lenne, ha mindenki ott tudna lenni
Jó reggel délelötöt
mosmá valami biztosan lesz.. Henriknek odaadtam a gempát, hogy megcsináltassa az eredetvizsgát, osztán már tényleg megkapom a rendszámot
Nagyon jó kis gépezet! Kíváncsi vagyok mit mondasz majd rá, lévén, hogy Neked is volt anno 250-esed, egészen jó állapotú
Már nagyon kíváncsi vagyok a gépedre,és persze Pupu Bélájára is. Remélem tavasszal sikerül közelebbről szemrevételezni mind A kettőt. Ja,és csöviét,Thomasét,Ádámét!
Ez kb. olyan mint, hogy a szépségért meg kell szenvedni!
Te Pupu. Ez a hölgyi nagyon finom, aki kommentelt a face-en.
Kár hogy nem tudtatok eljönni,jó arc a srác.
Sajnos nem Béres Alexandra jött trenírozni,hanem egy nem nagyon kedves idősebb hölgy. A leckét feladja,megtekergeti a lábam,de érti a dolgát. Nagy fejlődésen megyek keresztül,bár napjában 2x tornázom,alkalmanként egy órácskát. Megteszek mindent a javulás érdekében,rajtam ne múljon a gyógyulás. Már sokkal jobban vagyok,köszönöm kérdésedet.