Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és van Kaposváron a stadionnál valami műköves cég gránit kft ővé.
Még kölyök koromban olvastam róla.és láttam pár festményét! Az IPM-ben volt.
Ezek a képek! Nekem bejön. Valejo világa.
Én most néztem 7000ért 1et és az anyaga elég gagyinak tűnt.
Nekem Kaposváron! Emre.
Kaposszerdahelyen van ismerősöm Tóth Attila önkormányzati képviselő nagy motoros paintballos és counter strikés.
Ez milyen szép! Csak az a baj,hogy nem látszik a festés. Valejo festmény van rajta.
Én meg egy pár kesztyűt,tanktáskát,benzint,sokat..........! Ja, és ne legyen semmi baja a gépnek.
Sziasztok! Bocsi,csak most olvasok vissza.
persze aki állandóan a tankra hasalva közlekedik, az nem foglalkozik a bogarakkal
Nekem ha túra.akkor ez. A Szilveszteréknél láttam egyet élőben,hát csuda klassz! És befecskendezős FZR blokk lakik benne állítólag.
GTS

nem csak a biztonság miatt, hanem dög melegben bőr helyett
erre felkapok egy farmer dzsekit, aztán uccu neki, és a bogarak sem ütik szét a mellkasomat.
jó tudom a mai közlekedésben ebben lennénk biztonságban(vagy még ebben sem ) de ilyent nem akkarok
kiváncsi lennék rá mivel nem motorhoz irja van egy deaz a kabát bélésébe való kéne vennem egy olyasmi védöt is mint ez hogy csak simán fel veszem
igaz, de a Kaposvárt talán könnyebben tudják elhelyezni az alföldről érdeklődők.
na mivel itt mindenki szakértö vélemény erről esetleg valakinek dolga volt már ilyenel http://calasport.unas.hu/spd/3...
Jó reggelt! pontosabban Kaposszerdahely
szeva