Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja tényleg. Bocsi kicsit ki vagyok esve a dátumokból..amint lehet elküldöm!
eeez nem mázli, eez nem Nagyi is megmondta: ami ingyen van, mindig az a legdrágább
húúúúúú apa. Ez veszélyes reakció
nincs egy szabad testvere?lehetoleg lany legyen:) 5mm-es szabaly, "hat vedd meg" ekkora mazlit
ja, de egy gyerek személyisége nem torzul, mert lát engem robogón (bááár ), az ilyen szemetet, meg bármelyik kis pöcs letöltheti, megnézheti. de ha gerjedsz ilyenre, van pár videó könyvjelzőzve nálam, ahol igazi kiscsaj darabolnak fel a fürdőszobában, meg, ahol egy nyűszítő felnőttnek vágják jó lassan nyiszálva le a fejét na, az horror
Nem is azt gondoltam hogy a múlt héten. Csak jövő hetet írtál ma meg hétfő van.
Tegnap elfelejtettem. Majd ma délután. Asszonynak felvetettem tegnap este hogy:
-Figyi mi lenne ha vennénk még egy motort?
-Milyet?
-Ez is Yamaha, hasonló mint a mostani.
(két perc hallgatás majd egész másról kezd el beszélni)
-Az előbb kérdeztem valamit.
-Mit? Ja, a motor?
-Az.
-Hát, vedd meg. (közli úgy mintha azt mondaná hogy csukd be az ajtót)
(és egész másról kezd el beszélni)
Hát de ha nem volt időm? Biztos el tudtam volna vinni, de nem pörögtem rá ennyire a dologra...hétvégén véééégre Timiztem kicsit ígérem küldöm a héten, szerintem kedden feladom!
atfogalmazom:

faszom vezessen ilyen ocsmany robogokat.. akinek ennyire hiányzik a kenyelem, meg a céltalan motorozasgatas, jöjjön le kerekparozni, azt lát majd ugyanakkora sebesseget meg elmenyt. miféle undorító, ocsmány, beteg embernek az agyából pattannak ki az ilyen jarmuvek? azt ne mondjátok, hogy normális lelke van az ilyennek. akinek meg ez tetszik.. hát nemtom mi hiányzik az életéből.
Jövő hét? Már csak arra várok.
Tudod szandi, lányokat nem bántunk éés a gyerek sírást se szeretem, úgyhogy nem bántalak
akkor is beteg dolog.
nezd fiam, a velemeny olyan,mint a segglyuk.mindenkinek van,de senki se kivancsi ra.
nekem tetszik,ez van.neked nem,ez egy masik dolog.en se szidlak erte,te se tedd. remelem atment a lenyege a dolognak.
gyere át, kidekorálom a pofidat, és felvesszük videóra, ahogy fröcsög a vér, repkednek a fogak. Az lesz az igazi försztperszon moziélmény
faszom nézzen ilyen ostoba filmeket.. akinek ennyire hiányzik az erőszak, meg a céltalan brutalitás, jöjjön le bunyózni, azt lát majd vért, meg zúzást. miféle undorító, ocsmány, beteg embernek az agyából pattannak ki az ilyen filmek? azt ne mondjátok, hogy normális lelke van az ilyennek. akinek meg ez tetszik.. hát nemtom mi hiányzik az életéből.
okés én imádom az ilyen filmeket!
márpedig ez végtelen, te kis buta
szia, nem. A posta messze én meg itthon se voltam ma reggelig. De a jövőhét folyamán mindenképp feladom.
az emberi hulyeseg a vegtelen,meg az univerzum.bar utobbiban nem vagyok biztos. en csak 1 ervet hoztam fel az FZR mellett.v inkabb 6-ot
a la horde viszont nagyon brutalisan jol sikerult horror!az nem a gagyi kategoria! azon beszartam...
Telefonáltál motor ügyben?
végtelen?