Ábrus! Tele a világ diplomás munkanélküliekkel sajnos.
A szükség nagy úr !
Te és én a két kezünket össze tehetjük, hogy középfokú végzetséggel ilyen melónk van, és hogy ennyit fizetnek érte.
Szar világ van sajna.
Nekem is 2 Gigáson van,és megy vele.Tegnap nem sikerült elküldeni emilen,könyvtár küldést nem támogat a tűzróka,de ha nem boldogulsz vele elküldöm az enyémet kártyán.
Ilyen helyzetjelzőt vettem meg műszerfal világítást meg visszajelzőkhöz mert nem voltam a homasita felé. Majd a jövőhéten mikor megyek a személyimért ha kell akkor beugrok
Basszameg kell vennem egy nagyobb SD kártyát. Ez 2Gigás és az IGO 1,89GB, épp hogy felpaszíroztam rá, el is indul de amikor csinálja az inicializálást kb öt perc után bedobja hogy out of memory.
Mert ha lenne 8 általánosa meg esetleg valami alap semmirevaló szakmája akkor még megérteném valahol de így basszus hogy ilyen (végzettségéhez) alantas melókat csinál, ez az én szememben kb olyan mintha a Moszva téren csövezne és azt várná hogy ki viszi el valahová napszámba téglát hordani.
Vazze fiatal előtte az élet nem 40 éves már hogy minden munkának örül.
Én mernék belevágni hagy szóljon az újságírás ha nem megy akkor ugri tovább KFC Pötyi mellé onnan tovább.
Hát az. Itt volt ez a pénzváltós kidobóember melója is. Basszus ez ilyen bullfejű gyökereknek való akiknek elég annyit mondni hogy ül-áll-fekszik-takarodsz a helyedre vagy Fogd meg! és akkor csinálja amihez ért.
Ez a szerencsétlen meg egyetemre jár és ilyen szarságot csinál. Hát nem hülye az ilyen?
De most tényleg. Az ilyen ganajtúró meló nem neked való, végre csinálhatnál valami értelmeset is. Ez pont olyan mintha Poti ragaszkodna a kfc-s állásához és onnan akarna nyugdíjba menni.Az ilyen melók mindig hálátlanok mint: biztonsági őr (azaz fánkzabáló portás), parkkarbantartó (azaz a gazt vágja 40 fokban a damilossal), útépítő (azaz nyáron a tűző napon teríti a forró aszfaltot), asszisztens (azaz filmstúdióirányító-operátorkarbantartó díszlethúzogató udvari festőés gazvágó-wc és lefolyókarbantartó vagy csak egyszerűen egy néger rabszolga)
HÁT ILYEN AKARSZ TE LENNI?
A szükség nagy úr !
Te és én a két kezünket össze tehetjük, hogy középfokú végzetséggel ilyen melónk van, és hogy ennyit fizetnek érte.
Szar világ van sajna.