Semennyire kösd le a vizet vedd le a kipu könyököt húzd szét a kábeleket vedd le a karbit ha cserélni akarod szedd le a vázkeretet bakold alá a blokkot lazítsd meg a 2 hátsó blokktartót vedd ki a felsőt akkor lassan előre bukik és utána az alsót és kint is van ja és a láncot is vedd le meg a kuplung bowdenre is figyelj ennyi
épp átalakítás alatt az FZR. Nem szimpi a 400 Ft-os benzin.
kap egy némi dúsított urán-t, egy-két szabályzó rudat, és kész is.
persze gondolkodtam torlósugár hajtóműben is ahol mini atomrobbanások hajtanák a vasat.
De, ábrus képzeld hallottam róla.
Feltételezem sejtették, hogy szökőár esetén eléri az erőművel a víz, hisz közvetlen a tengerparton van az erőmű. (a tenger víz adja a hűtővizet)
Ezért gondolom úgy, hogy full emberi hülyeség megint az oka, és tervezési hiányosság. Pont mint 86-ban Chernobil-ban.
link
rakok a mocira 2 kitámasztó kereket, veszek 2 lovat, elé fogom azt gyííííííííííííííííí! odacsapok a lovak közé!
A lényeg, hogy a sorrendet össze ne keverjem.
kap egy némi dúsított urán-t, egy-két szabályzó rudat, és kész is.
persze gondolkodtam torlósugár hajtóműben is ahol mini atomrobbanások hajtanák a vasat.
Mennyire bonyolult egy FZR-ben blokkot cserélni?
Feltételezem sejtették, hogy szökőár esetén eléri az erőművel a víz, hisz közvetlen a tengerparton van az erőmű. (a tenger víz adja a hűtővizet)
Ezért gondolom úgy, hogy full emberi hülyeség megint az oka, és tervezési hiányosság. Pont mint 86-ban Chernobil-ban.