Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez rusnya
veszett már több Mohácsnál!
ja ok
Nekem kellett a kisflex mert az alsó hátsó blokktartó tengely összerohadt a persellyel majdnem az ujjam is odaveszett
Mert imádja a cb 900 bol d'ort
Tetszik!
link
Semennyire kösd le a vizet vedd le a kipu könyököt húzd szét a kábeleket vedd le a karbit ha cserélni akarod szedd le a vázkeretet bakold alá a blokkot lazítsd meg a 2 hátsó blokktartót vedd ki a felsőt akkor lassan előre bukik és utána az alsót és kint is van ja és a láncot is vedd le meg a kuplung bowdenre is figyelj ennyi
milyent is?
ahogy afilmben mondja "Terepfüggetlen vadászgép"
olyasmit kellene épiteni mint az egyik filmben van nem tudom ki láta 80 évekből Utcai Solyom vagy Másnéven Street Hawk éppen tagnap este néztem meg
én másképp oldom majd meg ha így folyatódik!

rakok a mocira 2 kitámasztó kereket, veszek 2 lovat, elé fogom azt gyííííííííííííííííí! odacsapok a lovak közé!
Igaz!
A lényeg, hogy a sorrendet össze ne keverjem.
Egyszerű. Egyik ki , másik be. Mi ebben a bonyolult
épp átalakítás alatt az FZR. Nem szimpi a 400 Ft-os benzin.
kap egy némi dúsított urán-t, egy-két szabályzó rudat, és kész is.
persze gondolkodtam torlósugár hajtóműben is ahol mini atomrobbanások hajtanák a vasat.
bocs vasas
de nem szétbontani akarja. ő nem egy lomis cigány!
Könnyü nagy flex hidegvágo és kalapács legyen
Honnan értesz te ilyen jól az atomerőművekhez?
arra kíváncsi lennék! de miért nem szabad meghallania?
Pupu!
Mennyire bonyolult egy FZR-ben blokkot cserélni?
nem tudom. mondjuk az övé speciel nem tetszett.én a szép gyári állapotot szeretem és sajnálom az enyémet is hogy át kellett fújni.
De, ábrus képzeld hallottam róla.
Feltételezem sejtették, hogy szökőár esetén eléri az erőművel a víz, hisz közvetlen a tengerparton van az erőmű. (a tenger víz adja a hűtővizet)
Ezért gondolom úgy, hogy full emberi hülyeség megint az oka, és tervezési hiányosság. Pont mint 86-ban Chernobil-ban.
Hát ha igazából szeretnéd a motorod akkor igen minden pénzed rá fordítanád