Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy valami érdekeset is mondjak:
Ma végrehajtottam némi tuningot Frén. Visszafúvókáztam a svájci adatok szerint (ahogy Sanyi gépe is van) és majd meglátjuk hogy ez mit jelent fogyasztásban.
Egy eredményt máris közölhetek: kimentem a Pentele hídra (itt van Kisapostag mellett, az M8 nem fizetős része) és tényfeltárást hajtottam végre.
200-ig egész jól megy de 220-nál kinyílik a fékezőernyő és hosszas nekifutás után Vmax=230km/h (ez öt percen keresztül tehát stabil eredmény)
Mint tudjuk az én Honda km órám (a fogalmam sincs milyen áttétel miatt) a pontos értéket mutatja, azaz nem csal semerre.
Nekem sincs. Elkezdtek aszfaltozni du 4-kor egy nagyon forgalmas helyen,. Lámpa megy,és a köcsög útépítők bejönnek az aszfaltozóval középre.Persze bejelentve nincs a munka,mert akkor rendőrségi irányítás,terelés meg minden a módi. De nem bazdmeg. Marnak,aszfaltoznak! Azt mondja nem mehetek arra. Jó vicc! Az emberek meg ott várnak,mennének haza a melóból. Mondtam Neki nem mehetek másfelé,mert arra van dolgom. Kövér gazzal be a friss útba,csak úgy fröcsögött az aszfalt! Na köcsög! Túlórázol ahogy én is miattad! Jön szembe a kolléga,ugyan az! Kövér gáz és csak úgy repült a vas! Na akkor már én is mosolyogtam.
Hát jó hogy vége ennek a napnak is,mert olyan volt, mintha mindenki menstruált volna.

Ja sziasztok!

Szia Laci!
megyek megnézem a feláldozhatokat végre dvd minőségben meg van
semi jó kedvem sincs elbaszta az idő mára
A 3CB 88-as. 89-től már az exup volt (3LE). A forgalmiban levő évszám meg csak tájékoztató adat, nincs köze a valós gyártási időhöz.
Ha bárhol találsz az alkatrészeken 2GH jelölést akkor az a "régebbi" változat (azaz nem exup)
igen láttam
Az Lider31-es AK-mintájú légpuska,majd szeretnék rá egy komolyabb távcsövet is.Most a világos tusájú CO2-est javítottam,új tömítést kapott,engedte a gázt.
A múltkor volt az az eset,mikor az apuka a fiával fűrészelte az ásott háborús gránátot,hát az is idióta volt!És meg vagy kétezer volt felhalmozva az udvarban!Szerencse,hogy nem robbant fel a falu.Apám mondta még régebben,ők is úgy tudták ezek 50-év után már nem robbannak,de ez nem igaz,sőt,most mikor bomlanak,most érzékenyek igazán!
Az a távcsöves "Paratroop Rifle" nagyon kemény!
Motoros oktatás ingyen!
Ha elhiszitek ti sem vagytok okosabbak mint én, pláne ha itt http://www.ivtm.hu/index.php?o...
olvassátok. Először azt hittem hogy ez csak véletlen lehet. hogy nem találom a jelentkezési lapot.
Ez van kiírva az oldalon: „A május 6-i tanfolyamhoz hamarosan felkerül a jelentkezési lap.”
Írtam egy mailt: Jelentkeznénk a Május 6-ai oktatásra ha lenne jelentkezési lap.
Válasz gyorsan jött:
Sajnos a nemzetközi női motoros nap miatt betelt a jelentkezés.
A rendezvény megtekinthető, lehet, hogy visszalépők is lesznek.
Találkozó: 2011. május 06. 09.00 Hungaroring főbejárat, moci, védőfelszerelés, enni-, innivaló
T.: PMBB

Kérdés: Miért hülyítik az embet?
Széles utat
ebben az országban semmit sem lehet tudni milyen meglepetés éri az embert
Valahová elmentettem,de most nem találom.
Engedélymentes mind,ami balesetek történtek,az meg emberi hiba volt,hülyeség ellen nincs orvosság.Amikor még kisgyerek voltam,akkor még apám hazahozhatta a katonai fegyvereket,és megtanított rá hogy emberre nem fogunk fegyvert.
Akkor neked valami amerikás változat van ot van egybe az index a helyzetjelzővel. Lehet kötözködnének de erre nem vennék mérget
műanyag alkatrészekben benne szokott lenni..
de ha törték, akkor jó sok féle évjáratot találhatsz
Nem hiszem hogy Rambót innen valaki feldühítené.

Gyulám a Rambó kép megvan még amit tavaly csináltam?
Pont olyan, mint a képen, amit belinkeltem! Raknék fel, csak éppen le van bontva az eleje, meg az oldala . Hülye kérdés, de amúgy nincs valahova beütve, írva az évjárat? Aztán felmerült még egy kis problémám: ezen a gépen nem helyzetjelzős az első lámpa. Viszont az egyik indexben dupla szálas izzó van, csak éppen szét kötötték, mert a mások oldalon a csere index nem ilyen fajta. Kérdésem: ha visszakötöm, akkor kötözködne a hatóság? Illetve nincs valakinek egy ilyen index belseje?
gyula jó ötlet volt ide ki rakni? Néztél hiradot mostanság ? Ne ám nálad is a terrorelháritok kopogtasanak
Nem akartam ennyit,csak összejött.
Azt nem mondtam, hogy van egy kontraanya a karnál a gumi alatt.
Na szép kis kollekciód van
Az van percek alatt 10 fokot hűlt az idő