Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt délen is jó idő van,nincs felhő.Na kész vagyok Pupu,arzenál javítva,belőve,hadra fogható!
ja és hideg is van de nagyon ám
1 csepp eső nem esett itt használt a nagy manituhoz intézett kérésem kerüljön el minket a csapás
Halosztok! Ugy ell áztunk int a szar és ugy néztünk ki mint a varacskos disznok olyan sárosak voltunk
Nem terveztem ma arra tekeregni
Mecsek esik.
Szeva szivi bocs nem ölelkezek
Üdv csajok.
Köszi.
Veletek is megosztom. Hátha hasonló problémával küzdötök.
Megjavítottam a sebváltókart. 6-os kapupánt csavar lett beletekerve. (senki nem jönne rá) A gumi Simson berúgókar gumija. Nem röhögni! Nagyon profi lett.
Ha valakinek letört bukásnál, tudom ajánlani. A gumit itt vettem:
http://www.hubermotor.hu/
125 Ft volt.
egyszer olyan 2 körül volt egy nagyobb szélvihar de azóta csak szemerkél. akkor értem haza nagyfaluból. vettem egy sisakot majd később visszajövök és teszek fel képeket is.
Semmilyen biztos aludtál
3CB a száma mint nekem akkor szerintem nem lehet olyan mint 89től volt 1 frissítés
faszomba, tessék feltenni képet arról a motorról....

most!
milyen vihart?
Túlélted a vihart?
Szasztok bratyók! helyzet?
Én szemre húzattam ki mert a plexi visszaállt az eredeti formájára
Szia első kérdésedre a válasz 87-88 as a motorod nekem 91 van a forgalmiba nekem is 3CB és alkatrészrendelésnél a 2LA szoktam bejelölni.
A másodikra nem tudok neked válaszolni mert nekem is el van deformálódva mert megnyomódott.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni néhány dologban: friss tulajdonosa vagy egy FZR 1000 gépezetnek.
1. a forgalmiban 1993 a gyártási éve, két körlámpás, ugyan ilyan, mint a képen: http://www.topspeed.com/motorc... Az alvázszáma 3CB.... viszont alkatrész rendelésnél nem is lehet ilyen opciót választani, itt-ott olvastam, hogy ez a 2LA alvázszámúval azonos?! Akkor ezek szerint 1989-es lehet?!
2. az előző tulajdonosa eldőlt vele, és így a fejidomtartó, plexi váz eldeformálódott. Sajnos ez annyit jelent, hogy a plexit is félrehúzza, valamint a tükrök is "furán" állnak. Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy mennyinek kellene lenni a két szár távolságának?
Előre is köszönöm a segítséget!
csak óvatosan Pupuval
nem is vagyunk messze egymástól. Ha megtaláltad a két alkatrészt szólj és átugrok;)