Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na pupu itthon Gyula 5sör eddig az enyém Ez gondolom mindent elárul.
1xü semmitmondó "vizsga" volt bementem és mondták mehetek is ki mert sietnek és nincs idő mind az 58 emberrel foglalkozni kezemben az okirat . . ettől fostam és ez volt a legkönnyebb
Na hó ha hó! Én meg mán ithon és megyek is ki garázst csenálni
Mentem délutánra.
Mert nekem semmi keresnivalóm sincs ott, én nem vagyok ilyen.
Én vettem egy öreg túramotort és ennyi, nem fogom mindenféle csicsás krómkacattal meg bizbasszal teleaggatni mert meg akarom hagyni motornak. A túrabéemvékből sem csinálnak karácsonyfát csak használják amire való.
Nekem sokkal többet jelent hogy veletek összejöhessek valahol és akár egy filléres Tesco-s sátorban is jól tudom érezni magam amit itt "ezekről" nehezen tudok feltételezni. Mivel nem ismerem őket és emberek ők is, ezért nincs velük semmi bajom de irritálna ha bárki közéjük sorolna (tudom hogy ti nem mondjátok komolyan) mert vettem egy olyan nevű motort (amit nem tartanak annak) mint amivel járnak. Tudom hogy vannak közöttük sokan akik több km-t mennek évente mint mi itt összesen és arra is használják a gépet amire való de nem bírom hogy egy méregdrága motort még gusztustalanabbá tesznek feltűnési viszketegségből.
Mikor engem kérdeznek hogy milyen gépet vettem akkor mindig csak annyit mondok hogy egy öreg 1100-as Hondát, sosem teszem hozzá hogy Goldwing mert a többségnek mindjárt a 3-5-7 milliós, több mint 400 kilós rückverces cirkálók jutnak az eszükbe, ez meg ami nekem van csak a nevében hasonlít azokra, ezen a konkrét példányon az utólag beépített rádión kívül semmivel sincs több extra mint egy idomos átlagos motoron.
Megvettem volna szívesen bármilyen BMW-t is de azok (sajnos) ennyiért nem voltak. (az a sárga is kétszer ennyibe került volna)
És elhiheted hogy kimondatlanul is zavar hogy bárki aki meghallja hogy GW az egyből azonosít "ezekkel". (nekem sehol sem lesz GW felirat a gépen, sőt márkajelzés sem)
Hajrá Pupu! Ügyes legyél ám a vizsgán!
Vigyázz Zsolti! Magadra is és a gépre is.

Sziasztok!
Pupu jelentkezz,sikerült a vizsgád?
Ábrus, nem látlak ott a csoportképen...

http://www.sportmotor.hu/motor...
Jó reggelt, egy kalappal PUPU.

http://www.mommo.hu/media/Ijje...
Na mentem nagyfaluba vizsgára.
Biztos annyi szopatós ügyfele van hogy nem ér rá írogatni
Szassz most keltettek fel na amit ezek kaptak
Jó reggelt.
Jóóó reggelt.
Poti merre lehet? Elnyelte a KFT, vagyis a KFC?
Jó reggelt!
Jóóóó reggelt ébresztő föl! Hasatokra süt a nap! Vár,vár a munka vár!
Végre irányt vehetek az ágyam felé jó éjt.
Pötyi egyedül tartod a frontot
Ja tényleg az éjjel kidolgoztad magad ? Még aludni sem tudtam
Amugy hol volt a tanfolyam szántoföldön vagy valami erdőszélen? .
Végeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Háló ! Ügyes vagy