Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ezt kértem. csak te az egyik végén vagy én meg a másikon.
már nem is akarok.majd a váltáskor alszom.amúgy árut viszünk meg lehet h hozunk.ilyen csőfűtőtesteket ha minden igaz.
Te hol laksz? keleti ország rész? akkor egerszegre megyünk.
Ábrusnak a legjobb jobbról balra is nagyjából középen van meg fentről le is
Minek mész mit hozol veszel? . de erre a 1,5 ó-ra már felesleges csak fáradtabb leszel
ne a világ végére!
basszus hosszú utunk lesz.ma este 7kor indulunk németbe oda vissza 2300km.
de melyikbe? nem tudom eldönteni. te kis kancsal!
Amúgy itt nem is mennék 1 szúnyoggal csak ott állna mert olyan szép.
Emlékeztess, régen volt tudod az öregnek néha nem fog az agya.
Nem tudsz aludni nézz mélyen a szemembe csak forgolódsz majd nééézzzzzzzzzz mééééééééélyeeeeeeeeen a szeeeeeemeeeeeeeeeeeembeeeeeee
amúgy meg a múltkor te szóltad le a 2t-s motorokat emlékezz csak vissza!
tudod bekaphatod!
És most megy az álmatlansági átok rád
Mert? nekem rengeteg 2t motorom volt. De különben is elálldogálna néha kihoznám a napra felraknék 1-2 fényképet ide és enne titeket a sárga irigység hogy Király Pupunak milyen szép gyűjteménye van.
te meg a 2 ütem? basszus nem tudok aludni pedig kéne!
egy ilyen kollekciót elfogadnék szívesen
http://youtu.be/A1I5yLlBBGE
Ennyi cuccnak nem két doboz kellene hanem egy konténer. (ez rohadt sok cucc ám!)
Egyébként ebből kb a télen lenne majd valami, adott esetben megcsörgetlek és beszélünk. (még itt sem tudok semmi árat csak tippelem a 100ezret)
Tegnap meg egy 6-7 kilós jött
szép!
reg ettem mar amurt.isteni finom az ize.bar mondjuk meg mindig a harcsa viszi nalam a primet
igen
Csomagold be 1 vagy két dobozba,és add fel postán.
Ne költs 100 E rá
Szerintem tudod a számom,szívesen segítek,és ha akkor köldöd mikor szabin vagyok megígérem h nem csinálok mást míg az kész nincs
Tehát nagyjából 8 dl szín,és 1 lityi lakk
meselje milyen? 2G 3G 3GS oder 4G? szetkaptad mar?megnezted az antennat?router kozelebe tetted?v egyaltalan be se kapcsol a wifi?