Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na a genyák már tüzijátékoznak
jó éjt Pupu!
basszus tegnap majdnem vettem egy íphone 4-et! az m1-es ótópálya parkolójába odajött a tezsdvír hogy ecsém nem kell teló?mutatja na mondom akkor szórakozzunk! irányár 70 000.á mondom sok.a vén tuszkolta be az autóba hogy adj 28000 azt vidd! mondom de nem kell!
Sziasztok! Szarrá áztam ma 2x is. Hazafelé brutálisan,induláskor már a pólót is levettem. Utca szélességben hömpölygött a víz. A bringa pedálja belelógott a vízbe.
Na eltolom a bicajt jó éjszakát talán nyugodt tüc-tüc mentes estém lesz reggelig szakadhatna az eső hogy elűzze a sok buzi forma1 drukkert a sátrukba.
jah igen...még nem készült kép...nem is értem miért szerintem annyira mosolyogtam rajta meg örültem, meg inkább rajta ültem, hogy el is felejtettem képet csinálni...nah majd holnap lesz kép
Fotót toljál majd fel hogy lássam milyen lett
Feri vagy laci: compaq 6730s-be tudunk kijelzőt cserélni? mennyi ha tudunk?

Na örülök hogy sikerült és jó lett
Halihó mindenki!

Pupu köszönöm szépen még1x az alkatrészt, iszonyatosan jó lett vele a gép
Viszonylag könnyen (3an, kb 1óra alatt) sikerült beépíteni és a központi rugóstagot is 4esről átállítottuk 7esre...maxra.

Hát ezek után kimentem egy körre, hát beszarás... mint egy R1...vagy nemtom... kemény, magasabban van szemre is, szóval kib@szottul megteszett így. Mintha télleg egy másik moci lenne.

Centiméterbeli változások:

Rendszám alja volt a viszonyítási alap.

-63,5 ---- ~69 üresen
-60 ---- 66 rajta ülve.

Szóval 2-2,5 centivel magasabb úgy, hogy rajta ülök, mint korábban üresen állva...

De a lényegi változást az érzés hozta menet közben...brutális...pályán ki kell próbálni csak ne esne ez a fos állandóan...

Pupu örültem, hogy találkoztunk és jót beszélgettünk, lehet, hogy ha arra járok beugrok
Na jó estét uraim!
Suzuki Titan 500ccm 2T

http://youtu.be/ZNi6O9u8NlY
Ábrus mehetsz játszani tovább ott az eső ma lehetsz level 46 is
Holnap kap újat. kis 5000-ért
Vegyél 1 újat neki ennek a lelke már kivan füstül nem megy csak pörög
csúszik a qplung állítani kéne rajta