A konstrukció 2GH egységesen, ez a Genesis I-é ami 87-88-ig volt gyártva. A Genesis II-é 3LE (exup) 89-től. (nem számít hogy milyen évjárat van a forgalmiban, az csak a forgalomba helyezés ideje)
A motor és vázszám betűi az országot jelölik ahová gyártották őket.
A 2LF Osztrák és Svájci piacra készült.
Fiatal pár étterembe megy vacsorázni. Beülnek, amikor a fiatalember meglátja, hogy Korda György éppen megy a WC-re, utána megy és megszólítja:
- Elnézést művész úr, de elhoztam a menyasszonyomat vacsorázni és szeretnék előtte egy kicsit felvágni. Megoldható lenne, hogy odajön az asztalunkhoz és úgy köszöntene, mint egy régi ismerőst?
- Dehogynem, hogy hívják?
- Ferenc.
A férfi visszamegy az asztalhoz, majd jön Korda.
- Szevasz Ferikém, de régen találkoztunk!
- Jaj Gyuri húzzál már innen a gecibe!
Ahogy ezek kinéznek nem is csodálkozok rajta ez a véleményük rólunk. Biztos nem érdekli a pasikat egyik se b@szatlan qrvák, izzó piszkavassal bökdösném hogy takarodjon mosni főzni takarítani, nem szép ruhát nekik lófaszt azt 3at kapásból.
hali mindenki,múltkor levettem a szelepdeklit benézni h mi a helyzet arrafelé és láttam hogy a láncvezetőre 2GH van írva,de a motorszám 2LFel kezdődik.vagy a kettőnek nincs köze egymáshoz? A második képen a hűtőfolyadék látható amit leengedtem a motorból
A motor és vázszám betűi az országot jelölik ahová gyártották őket.
A 2LF Osztrák és Svájci piacra készült.