De bontottat venni hát nemtudom pl felhívom sugót mert baja messze van és szart küldenek akkor szopacs mert a közelembe nem sűrűn akad 320as féktárcsa meg én igazándiból nem is tudom mit nézzek honnan tudom ha üt
Ez a nap nem az én napom!
Asszony azzal ébreszt,nem találja az iratait,személyitől kezdve a bankkártyáig mindent elvesztett valahol.Okmányirodában először lefagy a sorszámadó automata,majd a behívó rendszer is,látszik hogy Qray Feri már nem dolgozik itt.
Aztán kidurran alattunk a bicikli hátsó gumma,átülünk a másikra,annak meg a pedáltengelye kezd el borzalmasan nyikorogni,ezt vettem nemrég,már látom hogy nem volt jó üzlet.
Szóval van egy kis melóm hétvégére,feltéve hogy nem lesz eső!
- Francba, a hülye tablettáiddal! Láttad azt a sárkányt ott a konyhában?
a 2es 29090 Ft-20% 23270 Ft / db
46200 Ft-25%
34650 Ft / db
Főleg azzal hogy nem tudják hogy mit akarnak, de ahhoz aztán ragaszkodnak mocskosul.
Asszony azzal ébreszt,nem találja az iratait,személyitől kezdve a bankkártyáig mindent elvesztett valahol.Okmányirodában először lefagy a sorszámadó automata,majd a behívó rendszer is,látszik hogy Qray Feri már nem dolgozik itt.
Aztán kidurran alattunk a bicikli hátsó gumma,átülünk a másikra,annak meg a pedáltengelye kezd el borzalmasan nyikorogni,ezt vettem nemrég,már látom hogy nem volt jó üzlet.
Szóval van egy kis melóm hétvégére,feltéve hogy nem lesz eső!
R 72 P
A célirány ha jól jegyeztem fel
az ilyent általában a pasik találják ki, a csajok csak megbonyolítják, azt amit egyszerűen is meg lehetne oldani.