Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az te vagy mert már belefásultál az egész szarba hogy nem megy csak a a szarakodás. De én nem szarok rá mert 1 imádom a motorom. 2 nem szeretném 1 rossz hajtókarcsapágy miatt kikönyökölne 140nél a blokkból a hajtókar és telebaszná kanyarba az utat olajjal amin elperecelek.
Milyen vastagnak kell lenni az első féktárcsáknak?
nem. te kanyarodni se tudsz nem férsz el a lábadtól.
Neked nem húzhat befelé neked gyári a tengelytáv villaszög minden. Nekem a hegyesebb villaszög miatt érzed hogy magától ki akarja szedni a kormányt a kezedből. ki is szedem az emelést hátulról.
az enyém meg elég erősen folyamatosan húz jobbra, na most akkor? szarom le, minden nap elindul és nem hagy ott sehol
Akkor is jó. Hallani a hangján. Egyébként az enyém is kicsit behúz a kanyarban az ív felé. Ez baj?
De nem arra mondta, az övét és az enyémet hasonlította össze
Na most a qrva jót arra értette hogy
1. nincs fojtás és tol mint az állat a kanyarodás neki is feltünt hogy behúzza a motor az elejét kanyarirányba de orvosolom ezt /70es gumival.
2. a vigyor az arcán megnyugtatott azért nagy baj nincs.
Látod Pupu! Mondtamm én is hogy qrva jó a Béla! Most már Ábrus is megmondta.
Megjöttem én is. Mentem egy kört a Mecseken,már ahol lehetett. Hát én nem tudok motorozni a többi emberhez képest. Simán körbemotoroznak. Már amikor azt hiszem milyen jó vagyok,belső íven két személlyel valami túra endúró úgy elkerült hogy csak na!
Na mindegy,de legalább nagyon élveztem.
Tudtam én hogy érdemes benézni a sufnyiba és összekoszolni a kezünket .
Reggel betévedtem újvárosba ott reggeliztem 1 mekibe 1 kávét meg valami akárminetudombeazonosítaniáfonyáspitét. Jött 1 faszi hogy hol van az alkatrészbörze kérdem mi? Hát hol van mert eltévedt és nem találja. Mondom pesti vagyok de én is eltévedtem én Nagyvenyimet keresem, hát egyikünk se tudott a másiknak infót adni
Nem ha te is éreznéd a rezgéseket 120ig semmi csak a blokk rezonál 130körül olyan mintha az első gumi ütne de hazafelé leszartam áááá az a 6os út de fasza volt rácalmás után
Van az a visszafordítós kanyar, 30 as tábla 2 autó éppen talán lehet elférne. Jött fentről 1 csuklós távolsági busz kb sacc 60al szerintetek mennyivel vette azt a kanyart be vagy 50 el átsodródva szembe ha jön valaki akkor kakukk az tuti vagy árok vagy busz eleje. Ábrus mondta ez mindennapos
nem vagy te paranoiás?
hát de nem olyan jól fésült óvodás kisfijjúú?
Látom, te már nem akarod hozzá vinni a gépedet
az a hitler haj
Sokan mondták, de nem így lesz. Biztosan sokan mondják, de nekem tényleg a vérembe van, hogy KELL a motorozás. Egészen pici korom óta - amióta csak emlékszem a történésekre - motorra vágytam, én tipikusan olyan vagyok aki ha meghall egy motort, megdobban a szíve. Lehet, hogy ez buzis, vagy gyerekes de nem érdekel, én imádom a motorokat, jó kedvre tud deríteni egy elhúzó szép hangú motor akár, és többek között ezért is vagyok BIZTOS benne, hogy hamarosan lesz egy motor.
Akkor semmi komoly
És akik segítettek a hiba felderítésében.
Na most értem ide. Hát az a nagy helyzet hogy passzolom a kérdést. a vez lánc az csere. qplung lamella csere. lánc lánckerék csere mert szakaszosan van nyúlva és több mint valószínű az rezgeti a blokkot. De még 1 quplung kosár tűgörgő jöhet számításba ami nem lenne olcsó mulatság az kb 150e ft mivel a kosarat cserélni kell a fogaskerékkel 1 ütt. Ábrusnak nagyon tetszett a menet én hallottam valahol nagyon messze ment nagyon gyorsan. De amúgy rendben van a gép hoztam tőle ezt azt ami talán jó talán nem de a talán jóban bízok.