Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg a motornak nincs környezetvédelmi besorolása zöldkártyája
nem bánom, jó napom van , győztél, bár a ceruzaelem csak 6 cm mégis gyűjtjük. . .
Motor az kisebb mint az ótó és kevesebb is van belőle, nem szennyezi annyira a környezetet....
Akkor hogyan vonatod ki véglegesen
A bontós igazolás az az hogy a bontós igazolja h átvette tőled a járművet,és ezt állítólag környezetvédelem címszó alatt találták ki.Miért lenne kivétel a motor?
Én se bontottam még, csak elolvastam az alábbi linket amit a GOOGLE köpött ki, aki mint tudjuk a barátunk.
igen sose bontottam még jó ok akkor már tudom. Na menek kici melo
Motorra nem kell bontós papír.
Végül is az a lényeg hogy mielőtt megveszi már legyen bontós papír, különben mindenképp át kell íratni

mert kivonatni csak a tulajdonosa tudja.
Így lehet elkerülni az átírást
Csak azt nem értem pl ha a frézik ki akarom végleg vonatni mert én pályamotort akarok belőle csinálni közúti forgalomba nem megy akkor minek a bontási papír? Nem bontom csak közúton nem használom.

Itt senki sem szeret aludni?
De olyankor nem kell vmi bontási papír, hogy bontónak le lett adva? Vagy hogyan van ez?
Dehogy is, a sok bajszos nő lefárasztotta a hétvégén
Az a sok fánktól van!
Sziasztok! Neekem meg lassan annyi alvásra lesz szükségem mint egy újszülöttnek! Akkor én meg fiatalodok?
Hát ha alkatrész lesz belőle akkor véglegesen ki kell vonatni és viszlát.
Amúgy igen sok mani
Kösz
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy ha vásárolok, egy forgalomból ideiglenesen kivont mocit, akkor annál is ugyanúgy működik az átírás, mint amelyik forgalomban van?
El kell vinni eredetvizsgára és KGFB-t is kötni rá? Mert a moci üzemképtelen és valószínűleg alkatrész lenne később belőle, ezért nem lenne jó, ha még 30k-t rá kéne költeni. :U

Köszönöm előre is a válasz(oka)t!
Nem csak lehet másik pozícióba kellene próbálni .
Jobbulást
Úgy fáj a derekam már két hete alig bírok mozogni...Korral jár.
Itt meg senkisenicsen