Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorok?
Fogalmak:
M1 kategória: személyszállító gépkocsik, a gépjárművezető ülésén kívül legfeljebb 8 ülőhellyel
N1 kategória: Legfeljebb 3,5 t megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsik és vontatók.
A) A külön jogszabályban meghatározott M1, N1 kategóriájú, valamint a motoros triciklinek nem minősülő háromkerekű gépjármű végleges forgalomból történő kivonásához szükséges okmányok:

A kérelemhez csatolni kell:
bontási átvételi igazolást,
a rendszámtáblát,
a jármű törzskönyvét,
a jármű forgalmi engedélyét.
A kérelem benyújtásakor be kell mutatni:
az igazgatási szolgáltatási díj befizetését igazoló postai feladóvevényt,
ügyfél-azonosító okmányt.

Az A) pontban nem tartozó jármű végleges forgalomból történő kivonásához szükséges okmányok:

A kérelemhez csatolni kell:
a rendszámtáblát.
A kérelem benyújtásakor be kell mutatni:
a jármű forgalmi engedélyét,
a jármű törzskönyvét,
az igazgatási szolgáltatási díj befizetését igazoló postai feladóvevényt,
ügyfél-azonosító okmányt
nyilatkozat a jármű tárolásáról (cím: helymeghatározás).
hát ez hülyeség és mikor otthon olajat cserél
Sziasztok!Gidának igaza van!A környezetvédelem miatt kell papír,de nem azért mert füstöl a motor!Azért kell,hogy kivonatás után ne engedd le a földre az olajat meg a fagyit és ne ásd el amit nem vesznek vissza vasba!ezek veszélyes anyagok amiket a csak a bontós tud "elrakni"!
Kicsi híjja, hogy nem ilyenem lett. Volt 1 szép piros, akkor hozták be, nem volt magyar papírja, én meg nem akartam xarozni vele.
Sokáig nézegettem, de aztán végül az döntött, hogy mindig sor4-et akartam, akkor má az legyen.
Ennyiért vannak jó FZR-ek is...
Én majdnem ilyet vettem az FZR helyett...
nekem 240 plusz forgalombahelyezés
Jól néz ki, haveromnak is volt szerette nagyon. Én azért a sor4-nél maradnék...Mennyibe kerül?
pont ilyen nagy sötét plekója van
Jó részben igazam van csak azért nekem nehogy nektek legyen
na azt nem csináltunk de jó szarul néz ki, viszont egyben van, nem görbe, indul, megy, megáll, és túraplekó van rajta, no tükör.
Nincs még én is kértem
Kérik a műszakin? néznek co-t nem van zöld kártya nincs.
Azok az euro-1-2-3-4-5-6-7-7-8-9-9-9ö-678-8-536-767-7-7-7-7 azok az első forgalomba helyezésűre vonatkozik tudtommal.
Hogyan történik a gépjárművek környezetvédelmi osztályba sorolása?

A Magyarországon először forgalomba helyezendő személygépkocsik, lakóautók és motorkerékpárok után regisztrációs adót kell fizetni. Az adó mértéke a személygépkocsi műszaki tulajdonságaitól, az első forgalomba állításának időpontjától, valamint a környezetvédelmi osztályba sorolásától függ.
A gépjármű kipufogógázának szennyezőanyag-tartalmát meghatározó konstrukciós jellemzők és a rendelet függelékeinek mellékleteiben meghatározott szennyezőanyag-kibocsátási követelmények teljesítése alapján a gépjárművek környezetvédelmi osztályba sorolása a következő táblázat alapján történik:
Motorkerékpár: 0-ás azaz nulla a nulla igaz nem semmi de nem is 1
Képet a Hondáról.
Értem, köszi!
Neked is köszönöm Csövi!
vfr rc36 (egy srác úgyfest 99%, hogy megveszi a robeszt, akkor kidobom a lét a vifferért, és mehet a forgalombahelyezés. Lassan fél Svájc hazsnáltmotorja átmegy a kezemen majd )
Besorolás van, ződkártya nincs.
Gidácskám aranytökű haverom figyelj csak megbocsájtom a barackpálinkád miatt okozott kellemetlenséget. Ha mondasz 1 jó árat full idom +tank 1 szín fehér vagy fekete és lakkozás bal idom gittelős 1 kicsit jövő év eleje mondjuk február környékén.
Hogy ne lenne? Ugyanúgy van EURO 2, 3... stb besorolásuk.
Én a gumizsuzsi vibromotorjához használtam de 1 rendes menetet nem bírt, ki váltottam inkább 2500mah aksira de azt a menetet meg én nem bírtam .
Áááááá, abból rengeteg van. És minimum 2 kell belőle, ráadásul a kínai csak 2napig bírja, vagy addig se a nyusziban.