Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt! Nagybátyámnak pont ilyenje van Annyira ilyen hogy már komolyan azt hittem ő is van a videon Jól űzemel csak lényeg közel kell lenni a vas asztalhoz a csigának mert ha bekapja csomos fát a csiga akkor ne tudja elforditani
Árultok ilyen fejet?
latin lover! (baszógép)
Akarsz venni?

Nálunk 12541,- Ft + ÁFA
Egy kis kedvezményt talán tudok rá adni.
Jó reggelt. Rönkhasító:

http://youtu.be/PwdGtxEMSzI
na megyek lebontom a torott idomot es kitalalok egy uj format az elejenek.
jajj szombaton en leszek a mikulas a kereszttorpeknel, meg citadella is lesz ha lesz. Csak motorral kell mennem.
jo reggelt most keltem de csakis azert mert anyam hivott telefonon. Hogy mi volt itt tegnap szerelem a javabol. Kene eggyet gurulni a hetvegen ha nem esik. 10fok korul lessz az ido.
én is tegnap szedtem ki meg pucoltam meg egy kisseb válaszfalnyi téglát.jó meló!
Jó reggelt pupákok! és hölgyem!

ti aztán megint fostátok a szót! inkább vissza sem olvasok. mi volt tegnap?röviden tömören?
Valakinek egy LG S290 Cookie Fresh mobil?
Ócsó, jó, ajándéknak is kiváló. Nemdohányzó női tulajtól, kevés km-rel. Olyan mint a képen. FZR-eseknek csak 9 pénz. kiciócó...
baker, hogy van, hogy egy fél oldal telik be egy nap alatt, most meg, vagy 10?
Na tegnap hazakerült az 550 db válaszfal tégla. lesz már faszányos kerítés.
Már csak falazni kell, meg előtte megpucolni a téglákat.
Üdv Itt!
Én megpróbálék még téli nyomott áron motort venni, és az idei átírási illetékkel átiratni De persze ha csak jövőre lesz zséé.
kell
nekem eddig is 6500 Ft volt. bár tudom-tudom ez nem motor, mer haccáz. Jó reggelt!
Jó reggelt
Én ilyen kinézetre gondoltam de tiéd a választás joga!
Én is megyek jó éjt mindenkinek
Akkor én is megyek L77-re.
Lépek én is.

Jó éjt!
Nem sose várj hanem ...után sose fuss mert......
Ez nem volt túl megnyugtató..
Aszem mindneki kifáradt mára
Nem dehogy Vagyis reméljük