Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát aszonta eldőlt jobbra. oké, de akkor miért volt ferde az egész fejidom, még a hűtőbordák is karcosak-lekoptak párhelyen, ferde kormány, de a BAL oldalon is javított volt dekni. meeeg javított volt a tank, befogott a hátsó fék. langyos volt a motor mikor megérkeztünk, az akkutöltőn lógott, mégis 3 hengerrel indult csak, ami nem javult hosszas melegítésre sem, csak gyertyacsere után kevéssel indult be a 3. henger is. Az alapjáratra nem úgy ejtette vissza ahogy kéne, és még mozgott is, meg tiszta olajsár volt a blokk alja (ami lehetett a lánctól is, vagy nem), és a szelepfedél pasztával volt visszarakva.
Nem igaz mán egy órája kinlodok és nme bírom letölteni a filmemet
ebből az eleje az még csak megyen
Lemaradtál... Pistánk így látott vendégül minket.
na léptem.jó éjt mindenkinek!
ilyen bulit én is szeretnék!
Gyere, csak gyere... Eszünk iszunk jól berúgunk.
Ja csak a multkorirol gondoltam Jővőre egyszer ráérésemben elmegyek megnézem birtokodat Megnézem miket ügyködöl te ottan
Milyen földdel Pestám? Korai még nekem az a föld...
Meg van már vagy 20éve. A lapot oda forgatod ahova akarod. Vízszintbe, 45 fokba, a szélrózsa minden irányába.
És mivan a földedel?
ez mikori egy szerkezet lehet?és lehet forgatni a vágólapot?
Akáccal keverem, jól adja a tüzet...
Az a Druzsba, de már mutattam...

http://youtu.be/0iDHli9R_uw
Valami kőkorbol itt hagyott darab
micsoda fűrész!
Csak vigyázz vele egymagában ne rakd mert nagyon kicsapodik a gyanta belöle keverd valami más fával
Kandallóval fűtök. Haver adott nyáron két fenyőfát amit kivágott, alig érte át a Druzsba, most azokat repesztem...
Ezt ki teszem a bookra ok !
De milyen tuskokat szereztél ? Kazánba ,Kandalloba
Ez jó
És aföld hordásbol mi lett ? Nagy munkában vagy te othon ugy láttom
akkor gyújtsd is be.