Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet meg ugyis jo lenne na majd kiderul. Kene 4:2be kozosito 2dobot szeretnek olyan gsxr 92 1100es format
qrva png, hogy mindig későn veszem észre
A feladat, hogy meg kellene számolni hány fekete pont van a képen.
arra az egy napra tuti jo lenne de ha jo is lenne akar maradhatna is
most már mindegy
Csak mondtam ,hogy én megnéztem és le van vágval a gyári billincstöl kb 4-5 cm el azzal számolni kell
Ott van az amit még nem kaptam meg a Zsoltitól.
Igaz exup-é, de lehet jó lenne az is.
fu de szep nekem is kell szereznem juliusig eredeti dobot mert muszakira megy akkor majd.
hat akkor nem jo nekem mert hogy hajtom meg a vinyom. 5volt tudtommal van az usb be. Ah faszom bonyolitjak a dolgot.
Adnék neki Platánt az nem ilyen büszkén menne
koszi nemtudom mi van rajta, lan 2usb vga kimenet az biztos van.
Végre
Ha minden igaz lesz faszányos eredeti dobom az FZ-re.
Kedves Jézuska, az idén is dagadó pénztárcát,és vékony alkatú nőket kérnék tőled.
De az idén végre egyszer már ne keverd meg a kettőt!
Köszmán
Ja, amit a PC szakink is linkelt, bár azon nincs táp, vagy akár egy SATA mobil rack, abból, amiben táp is van, az 6-8 körül van.
a notin van e-sata hub?
segits van egy sata vinyom azt osszetudom valami kutyuvel kotni egy laptoppal usb-n? Kene egy par adatot athuznom a laptoprol a vinyomra az kb 30giga.
nem mentem el en maradtam, de o elment a kocsijaval. . Csak megnezte elek e meg udvozol mindenkit.
És te nem "mentél el"?
mi van mi? Most csinaltam rantottsajtot rizsel fu de isteni volt. Andikam meg nem jelentkezett hat szomoru vagyok. Meglatogatott ma Erika kicsit beszelgettunk azt elment.
Ez nagyon messze van. Ha hamarabb tudom, hogy ilyen jól néz ki, elmentem volna megnézni, mert a nyáron ott voltam tőle 50 km-re
tucano
nincs. ha silverwing, vagy tmax lenne, akkor bevásárolnék rá mindent, de a majára nem nagyon akarok, mert eladáskor úgysem nagyon számít