Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol vagytok?
Na íííííííígy jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
?
Meeeeee beteg a gyerek.
Biztos? Mivan itt nálam a 2 anyási szomszédasszonyomal? Mért nem ér reá? Na ha ezt tudod akkor Zsotí vagy !
Zsóti vagyok. Munka ha van, méék. Csak pézn legyen. Szegínség van.
Hát, nem tudom, jól mondták-e a többiek, de a kartergáz visszavezető a felső vastag, mert az megy a légszűrőbe.
De mindjárt megkérdem neked olyantól, aki ért is hozzá.
Pedig azt hittem h ez atombiztosra van csomagolva azért tömtem tele háztartási szeméttel a dobozt.
De az ezüstöt megtaláltad!? Azt nem basztad ki
Mi van má megint?
biztos vagyok benne h meg tudom magyarázni
Én megvárom a téli Minus 20 at és kitolom ,hogy fagyon belé az olaj azt utána engedem le mert akko kevesebbet kell taléán bele önteni
Ja és persze lett volna munka is neked ha már ennyire szabadon vagy
Ezek után nem is tudom hogy megszólaljak-e.
Valaki azt mondta, hogy melegen talán jobban lejön, de akkor maradok a hidegnél, köszi a segítséget!
Én is ezt mondom de hát így küldted.
Hogy az olajat melegen vagy hidegen? Há nem tök mind1?
Nem .
Ha hidegen csinálod nem égeted meg a kezed.
A hűtőbe meg olyat öntsél amit bármelyik kocsiba beleöntenél,és kész .
Szűrőt én 2 olajcserénként szoktam leszedni.
viszont aszem nekem slic nem lesz a vason . Utcára biztosan nem
Pedig mán gondolkodtam szolok olyan 13 óra körül egész szépen sütni kezdett a napocska Ako igy kihagysz egy jó vacsorát savanyó káposztával
Ha megint betaknyosodik sztem nyugodtan levezetheted a kocsi alá 1 gumislagon keresztül
Volt olyan ladám ami ha vissza volt dugva a kartercső 100 km után úgy teliverte a szűrőt h nem kapott levegőt.
20 liter felett evett,fáradt olajat pedig párszáz km-enként igényelt
Sziasztok. Itthon. Elindultam, de a kapuban már sikeresen elestem majdnem, így maradtam Szeged belterületén. slick a hideget nem szeresse.
Fűtött, 14fokos garázsban áll, és sajnos már több mint egy hónapja nem haszmáltam
Azzal tisztában vagy hogy már -10 is volt az idén ?
Enyémban is csak egy darab cső van, ami a légszűrőházba ment, elég undorító sárga takony rakódott le oda szóval a csövet kivezettem onnan és most az útra megy, elég durván hallani is mikor még keveset járt a motor és leállítom hogy szuszug a cső
Egyébként pár kérdés: Olajcsere előtt állok, vettem a motorba 2 liter 20W50es yamalube olajat, azt nem tudom hogy hideg motorral eresszem le az olajat, vagy bemelegítve, mert mind a kettő mellett és ellen is hallottam már érveket, valamitn biztos indokolt-e hogy új olajszűrőt is rakja bele, mert idén nemment sokat a gép?(Ha rakjak, milyet, kb menynibe kerül?)
A másik: a hűtőmbe csak desztilált víz van, azt most leereszteném, csak kéne tudni milyen hűtőfolyadékot, menynit és milyen arányba töltsek bele!
Előre is köszi a segítséget!
Nem szabad leverni