Hát, nem tudom, jól mondták-e a többiek, de a kartergáz visszavezető a felső vastag, mert az megy a légszűrőbe.
De mindjárt megkérdem neked olyantól, aki ért is hozzá.
Hogy az olajat melegen vagy hidegen? Há nem tök mind1?
Nem .
Ha hidegen csinálod nem égeted meg a kezed.
A hűtőbe meg olyat öntsél amit bármelyik kocsiba beleöntenél,és kész .
Szűrőt én 2 olajcserénként szoktam leszedni.
Ha megint betaknyosodik sztem nyugodtan levezetheted a kocsi alá 1 gumislagon keresztül
Volt olyan ladám ami ha vissza volt dugva a kartercső 100 km után úgy teliverte a szűrőt h nem kapott levegőt.
20 liter felett evett,fáradt olajat pedig párszáz km-enként igényelt
Enyémban is csak egy darab cső van, ami a légszűrőházba ment, elég undorító sárga takony rakódott le oda szóval a csövet kivezettem onnan és most az útra megy, elég durván hallani is mikor még keveset járt a motor és leállítom hogy szuszug a cső
Egyébként pár kérdés: Olajcsere előtt állok, vettem a motorba 2 liter 20W50es yamalube olajat, azt nem tudom hogy hideg motorral eresszem le az olajat, vagy bemelegítve, mert mind a kettő mellett és ellen is hallottam már érveket, valamitn biztos indokolt-e hogy új olajszűrőt is rakja bele, mert idén nemment sokat a gép?(Ha rakjak, milyet, kb menynibe kerül?)
A másik: a hűtőmbe csak desztilált víz van, azt most leereszteném, csak kéne tudni milyen hűtőfolyadékot, menynit és milyen arányba töltsek bele!
Előre is köszi a segítséget!
?
De mindjárt megkérdem neked olyantól, aki ért is hozzá.
De az ezüstöt megtaláltad!? Azt nem basztad ki
biztos vagyok benne h meg tudom magyarázni
Nem .
Ha hidegen csinálod nem égeted meg a kezed.
A hűtőbe meg olyat öntsél amit bármelyik kocsiba beleöntenél,és kész .
Szűrőt én 2 olajcserénként szoktam leszedni.
Volt olyan ladám ami ha vissza volt dugva a kartercső 100 km után úgy teliverte a szűrőt h nem kapott levegőt.
20 liter felett evett,fáradt olajat pedig párszáz km-enként igényelt
Egyébként pár kérdés: Olajcsere előtt állok, vettem a motorba 2 liter 20W50es yamalube olajat, azt nem tudom hogy hideg motorral eresszem le az olajat, vagy bemelegítve, mert mind a kettő mellett és ellen is hallottam már érveket, valamitn biztos indokolt-e hogy új olajszűrőt is rakja bele, mert idén nemment sokat a gép?(Ha rakjak, milyet, kb menynibe kerül?)
A másik: a hűtőmbe csak desztilált víz van, azt most leereszteném, csak kéne tudni milyen hűtőfolyadékot, menynit és milyen arányba töltsek bele!
Előre is köszi a segítséget!