Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.2-es 33 kW, 45 le. Mennyit kéne ennie, ha nem megyek vele 70-nél többet soha és annyira kíméletesen használom, hogy soha nem pörög 1500-nál többet
Dungeon Defense-t ismered, mostanába azzal játszom. Keress rá, királyos!
azt látom, hogy lány karakterrel játszol
(jobb felső sarok)
az nagyon durván kevés
oksa, köszi!
4,5 - 5,5 között fogyaszt, 250k óra szerint
ÁÁ azé megy nékem is csak mig nekem Kola kövem lesz addig Jaszinak Szilvafa nő a veséjébe
Pistám én már tudom miért nem szoktál te inni....
Melegen meg azé nem jó leengedni az olajat mert gyorsan és sok kifolyik belüle sporolni kell azzal is
Jó kemény vízel kell oszt tötenyi hátha veseköve lesz a motornak oszt mehet mütétre.
Melegen engedd le az olajat, szűrő nem összeg kb 1500 Ft. Fagyállóból foszfátmenteset vegyél általában pirosas színű, rá lesz írva milyen arányban kell keverni. -20 ig bekevered az jó....

Jó estét azuraknak, mizumizu?
valami buli kéne Jelszó: "Minden megoldás érdekel "Kis pénz nagy szerencse mint Jaszi mondaná
mit jelent a sok km? mennyit fogyaszt?
Nem tudom ki ez az ismerősöd, de egész ügyes C12NZ amúgy, de köszönöm az infót. Van benne km de ezen mindenki úgy meglepődik...nem szalonból hoztam 2 misiért
micsoda gyújtáselosztó
Pötinek:
,,Kiegyenlítő cső,,
A karter és a szívótorok között. 1 kb 1mm-es szűkítőn csatlakozik a torokba. A gáz a vastag csövön megy balra.
C14nz, jó sok km van a ,,burkolatban,,:-DD
nem ártana szakítani
Valami jó biznict kéne csinyálni mert munka ebben az évben már ugy sem lesz .
Jó pénznek nem mondhato csak gondoltam ha mán itt leszel ne lopd a napot
Jó péz?
Megyek.
Étem
Ma mikor hitál utána gondoltam arra hogy ha jöszöl ma akkor holnap eljötél volna velünk egy ház alatti garázst kifesteni. De mivel basztál jöszni igy holnap reánk vár a munka.Reggel gyorsan fugázás kb 1.5-2 óra azt utána gyorsan festünk . Mert én szerdátol már nem akarok dolgozni.
Cimbinél vagyok.
Vazzeg te vagy ! De mit csinálsz te ilyen névvel itten ? És ennyi kabátott honnan lehet szerezni